شهردار کرمان خبر داد:

تبدیل پروژه پیاده‌راه میدان تاریخی ارگ به قطب گردشگری

تبدیل پروژه پیاده‌راه میدان تاریخی ارگ به قطب گردشگری
شهردار کرمان گفت: پروژه پیاده ‌راه گردشگری میدان تاریخی ارگ به سمت محله گلبازخان یکی از طرح‌های اساسی شهر کرمان برای تبدیل‌شدن به قطب گردشگری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  " آرمان کرمان"؛ علی بابایی در رابطه با پروژه پیاده ‌راه گردشگری میدان تاریخی ارگ به سمت محله گلبازخان به خبرنگار ما  گفت: پروژه پیاده ‌راه گردشگری میدان تاریخی ارگ به سمت محله گلبازخان یکی از طرح‌های اساسی شهر کرمان برای تبدیل‌شدن به قطب گردشگری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, " آرمان کرمان",

وی با بیان این که شهر کرمان دارای بافت تاریخی غنی است که باید از آن در راستای توسعه شهر استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: یکی از طرح‌های در حال اجرا، احداث مسیر پیاده‌راه گردشگری گلبازخان به سمت میدان تاریخی ارگ است.

,

شهردار کرمان از تملک بخش عمده‌ای از این مسیر با حمایت بخش خصوصی خبر داد و افزود: این منطقه که از جمله بی‌سامان‌ترین مناطق بافت تاریخی بود، به‌زودی به مکانی زیبا برای حضور و پیاده‌روی گردشگران تبدیل می‌شود.

,

بابایی طول این مسیر را ۳۴۰ متر و عرض آن را ۲۶ متر عنوان و تاکید کرد: طرح بازسازی قلعه دختر و قلعه اردشیر نیز به‌زودی وارد فاز جدید خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه