همایش «شعر، شهر، شهریار» در فریدن برگزار شد
همایش شعر، شهر و شهریار به مناسبت شعر و ادب پارسی در شهرستان فریدن برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فریدن نیوز، همایش «شعر، شهر و شهریار» به مناسبت روز شعر و ادب پارسی و سالروز نکوداشت استاد شهریار در سالن سینما فرهنگ شهرستان فریدن با حضور حجت الاسلام ارزانی معاون فرهنگی و مطبوعاتی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، علی فردوسی شاعر جوان و معاصر ایرانی، مسئولان شهرستانی و ادیبان و شاعران فریدنی به همت اداره فرهنگ و ارشاد برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فریدن نیوز,این همایش با برنامه های مختلف از قبیل شعر خوانی، مشاعره، اجرای موسیقی و ….. همراه بود، ابتدا بدیعی رئیس فرهنگ و ارشاد شهرستان فریدن با بیان خیر مقدم آغاز کننده برنامه بود.
,استاد شهریار در تاریخ ادبیات ایران ماندنی است
, استاد شهریار در تاریخ ادبیات ایران ماندنی است,سپس در ادامه این همایش معاون فرهنگی و مطبوعاتی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان به پشت تریبون رفت و ضمن تبریک ایام امامت و ولایت بیان کرد: شاعر مسیحی جرج جرداق بعد از اینکه دویست بار نهج البلاغه را خواند بیان کرده که علی (ع) فقط برای شیعیان نیست بلکه او فخر تاریخ است و متعلق به گروه خاصی نیست و او متعلق به تمام جهان است.
,حجت الاسلام امیر ارزانی ادامه داد: ما شیعیان نیز در ایران افتخار می کنیم که بعد از انقلاب اسلامی، حکومت اسلامی و ولایت امیرالمومنین در جهان اسلام تبیین می شود و مردم دارند از آن کسب فیض می کنند.
,وی در بخشی دیگری از صحبت های خود با گرامی داشت روز شعر و ادب پارسی، استاد شهریار را یکی از افتخارات ایران اسلامی بیان کرد و گفت: یکی از ویژگی های استاد محمد حسین بهجت تبریزی تخصص و تبحر وی در سرودن شعر است که در سبک های مختلف این عمل را انجام دادند و از شاعرانی است که شعرهایش به صد زبان دنیا ترجمه شده است.
,معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان یکی دیگر از دلایل جاویدانه شدن و موفقیت استاد شهریار را تمسک جستن از اهل بیت (ع) دانست و افزود: این شاعر ایرانی یکی از عاشقان اهل بیت(ع) بود و در سروده های ایشان این امر بسیار ملموس است و خود ایشان نیز موفقیتشان را مدیون تمسک جستن از اهل بیت می دانستند.
,انس با قرآن یکی دیگر از عوامل موفقیت استاد شهریار بود که حجت الاسلام ارزانی به آن اشاره کرد و خاطر نشان شد: انس با قرآن از کودکی با استاد شهریار همراه بود و این امر باعث شده بود که وی با اشعار حافظ نیز نزدیکی خاصی پیدا کند و این عامل باعث جاودانه شدن اشعارش شد.
,وی یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد این شاعر ایرانی را انقلابی بودن آن عنوان کرد و افزود: همانگونه که مقام معظم رهبری( مد ظله العالی) فرموده اند، ایشان یک شاعر انقلابی هستند که در اوایل انقلاب توسط برخی دوستان و روشنفکران که وابسته به رژیم بودند به خاطر سرودن شعر برای انقلاب و حمایت از آن بسیار ملامت شدند ولی ایشان استوار ماندند.
,این مسئول با بیان اینکه استاد شهریار قطعا در تاریخ ادبیات کشور ما ماندنی خواهد بود، گفت: تواضع و فروتنی و با خدا بودن این شاعر، ماندگاری او را در ادبیات ایران اسلامی رقم زد و او را در ادبیات پارسی جاویدانه کرد که ایشان حال می تواند الگوی بسیار خوبی برای شاعران جوان ما باشد.
,در این همایش شعر زیبای «همای رحمت» استاد شهریار همراه آهنگ توسط نوجوان خوش صدای فریدنی عباس افشاری اجرا شد و سپس شاعر جوان و انقلابی کشورمان علی فردوسی و شاعران فریدنی با گویش های محلی نیز به شعر خوانی پرداختند، که در ادامه گوشه ای از اجرای آنها را مشاهده خواهید کرد.
,]
ارسال دیدگاه