عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
نیروی انسانی، اولویت سرمایه گذاری کمیسیون است
دهمرده،عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از بالاترین سرمایه گذاری کمیسیون بر روی نیروی انسانی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق حبیب الله دهمرده،عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت:برای اجرای طرح های آموزشی و سندهای تحقیقاتی در این حوزه همکاری سازمان های آموزش و پرورش و وزارت علوم لازم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق,وی افزود: تقویت و ارتقا سطح آموزش موجب شکل گیری فضای سالم تحصیل و کار می شود.
,عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین عنوان کرد:وظیفه ی هر کدام از نهادها و سازمان ها نظارت بر اجرای طرح های و سند های مربوط به این حوزه است.
,دهمرده همچنین افزود: شاخص های کمی و کیفی در حوزه اموزش از روند متعادلی برخودار است و پرورش استعدادهای دانش اموزان در گرو برنامه های اجرایی است.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه