فرماندار بویین میاندشت:
دفاع مقدس ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را در هم شکست
فرماندار بویین میاندشت با توجه به هفته دفاع مقدس اظهار کرد: به جهت رشادت رزمندگان اسلام وجبی از خاک جمهوری اسلامی در دست بیگانگان نیفتاد و این از افتخارات دفاع مقدس است که توانستیم روی پای خودمان بایستیم و ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را در هم بشکنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بی ام خبر، فرماندار بویین میاندشت در جلسه ای که به مناسبت هفته دفاع مقدس تشکیل شد اظهار کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی کشور با چالشهای جدی از لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی برخوردار بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بی ام خبر,وی افزود: در یک چنین شرایطی صدام به تحریک اربابان خود با قرار گرفتن در مقابل دوربینها اقدام به پاره نمودن قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر نمود و رسما یک جنگ ناخواسته را به کشور ما تحمیل نمود.
,فرماندار بویین میاندشت با توجه به هفته دفاع مقدس تصریح کرد: برای اولین بار در ۲۰۰ سال گذشته بود که جنگی اتفاق افتاد و به جهت رشادت رزمندگان اسلام وجبی از خاک جمهوری اسلامی در دست بیگانگان نیفتاد و این از افتخارات دفاع مقدس است که توانستیم روی پای خودمان بایستیم و ابهت دو ابر قدرت شرق و غرب را در هم بشکنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه