برگزاری 170 جلسه آموزش خانواده مددجویان کمیته‌امداد خرم‌بید

برگزاری 170 جلسه آموزش خانواده مددجویان کمیته‌امداد خرم‌بید
کمیته‌امداد امام خمینی(ره) خرم‌بید با هدف افزایش عزت نفس خانواده مددجویان، 170 جلسه آموزش خانواده با عنوان «طرح فلاح» در 6 ماهه نخست سال جاری برگزار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بام فارس؛ یکی از فعالیت‌های مهم کمیته امداد شهرستان خرم‌بید اجرای برنامه‌های آموزش خانواده با عنوان «طرح فلاح» است که در طول سال برای مددجویان شهر و روستا برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام فارس,

علیرضا کنعانی مدیر کمیته امداد امام خمینی خرم بید با اعلام این خبر افزود: در 6 ماهه نخست سال جاری، تعداد  170 جلسه «طرح فلاح» با هدف افزایش عزت نفس خانواده مددجویان برگزار شده‌است.

,

وی در خصوص تشریح این طرح اظهار کرد: با توجه به مناسبت‌های مختلف سال مددجویان تحت حمایت با دعوت از همسایگان و اقوام در منزل خود، داوطلبانه برای برگزاری جلسه اقدام می‌کنند؛ با هماهنگی قبلی مددجو، کمیته امداد نسبت به اعزام مبلغ دینی به منزل وی اقدام می‌کند.

,

کنعانی افزود: در این جلسه ضمن اجرای برنامه‌های مذهبی به مدت 20 دقیقه به مسایل تربیتی و شبهات دینی مددجویان پاسخ داده می‌شود.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه