مسئول بسیج جامعه پزشکی استان لرستان بیان کرد:

حضور موفق دانشجویان در اردوهای جهادی/ خدمات ما با بهره‌گیری‌ از دوران دفاع مقدس انجام می‌شود

حضور موفق دانشجویان در اردوهای جهادی/ خدمات ما با بهره‌گیری‌ از دوران دفاع مقدس انجام می‌شود
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان لرستان گفت: حضور دانشجویان در اردوهای جهادی مناطق محروم با بهره‌گیری از دوران دفاع مقدس منشأ خدمات خیر و خدمات فراوانی بوده که علاوه بر خدمات پزشکی و عمرانی، اقدامات فرهنگی را نیز به همراه داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نبی‌الله شمس بیرانوند، مسئول بسیج جامعه پزشکی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور درباره نقش اردوهای جهادی در ارتقاء سلامت این استان گفت: هر ساله اردوهای جهادی در استان لرستان اجرایی می‌شوند که مناطق محروم مورد بازدید قرار می‌گیرند و امسال بیشترین تمرکز ما در بحث اردوهای جهادی دانشجویی شهرستان دلفان و نواحی محروم آن بوده است؛ این خدمات با بهره‌گیری از تجربیات دوران دفاع مقدس انجام می‌شود.


وی ادامه داد: شهر هفت چشمه از توابع شهرستان دلفان بیش از بیست و دو هزار نفر جمعیت و تعداد دو هزار و اندی روستا دارد که گروه‌های جهادی در این روستاها حضور پیدا می‌کنند.


بیرانوند، با اشاره به حضور دانشجویان از استانهای مرکزی، تهران و لرستان در اردوهای جهادی سطح این استان بیان کرد: با مسئولان گسترش بهداشت منطقه مورد نظر هماهنگ کردیم و تمام درخواست‌های آنان را پوشش دادیم؛ این دانشجویان منشأ خدمات خیر فراوانی شدند و گزارش‌ خدمات این افراد به ما ارائه شده است.


وی در ادامه افزود: به شکل اختصاصی اردوی جهادی شصت نفر از دانشجویان علوم پزشکی لرستان را داشتیم که ضمن کارهای فرهنگی در بخش شاهیوند به عنوان یکی از بخش‌های محروم استان، با استقرار تیم در آن بخش بیماریابی، نیازسنجی و نظرسنجی انجام دادند.


مسئول بسیج جامعه پزشکی استان لرستان با بیان اینکه در این مناطق محروم با محاسبه کلی بیش از پنج هزار نوع خدمت ارائه شده است، تصریح کرد: در روز هجدهم و نوزدهم شهریور ماه در آستانه دفاع مقدس بیش از سی متخصص که پنج نفر آنها فوق تخصص بودند همچنین پنج دندانپزشک در مرکز درمانی در طول چند ساعت به بیش از دوهزار نفر مراجعه مستقیم خدمات ارائه دادند.


وی در ادامه با تاکید بر اینکه دستگاههای سونوگرافی و اکوکاردوگرافی را به آن منطقه بردیم به این موضوع اشاره کرد که ما خدماتی را به شکل چشمگیر ارائه دادیم که تا به حال در منطقه دلفان انجام نشده بود.


بیرانوند، با تاکید بر اینکه حضور تیمهای پزشکی در اردوهای جهادی کار بسیج جامعه پزشکی را سهل و ساده می‌کند، گفت: در این اردوهای جهادی کنترل فشار و قندخون، BMI، آموزش بهداشت و باروری و بانوان توسط گروه مامایی انجام می‌شود و سایر تخصصها در میان گروه‌های دانشگاهی نیز فعالیت داشتند.


وی ادامه داد: در استان لرستان مشکل اعتیاد همچنین مشکلات زنان، بارداری، جمعیت و مشکلات فرهنگی وجود دارد که در میان دانشجویان فرد مامایی داریم که طلبه است و در اردوهای جهادی به عنوان یک مبلغ نقش ایفا می‌کند که این تلاشها از سوی دانشجویان در طول سال نیز وجود دارد.

بیرانوند، ضمن اشاره به حضور تیم‌های مختلف پزشکی و مهندسی، فنی و عمرانی در اردوهای جهادی بیان کرد: علاوه بر این خدمات دیگری نیز ارائه می‌شود به عنوان مثال در اعزام اخیز به بخش شاهیوند در بیمارستان ثابت شهید چوبکار به دلیل نزدیک شدن به بازگشایی مدارس برخی از اعضا میان دانش آموزان لوازم التحریر توزیع کردند.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه