پوریانی : ازابتدای سال تاکنون 5 خانواده از حق قصاص گذشتند
دادستان عمومی و انقلاب گرگان گفت : از ابتدای سال تاکنون 5 خانواده از حق قصاص خود گذشتند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ، دادستان عمومی و انقلاب گرگان با اعلام اینکه باگذشت بزرگ اولیای دم ، یک محکوم به قصاص بخشیده شد و افزود : این محکوم به قصاص ، در زندان گرگان ، منتظر اجرای حکم بود که بالاخره اولیای دم با گذشت از حق قصاص خود ، او را بخشیدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,عباس پوریانی با تاکید بر این که در پرونده های مربوط به قتل ، اولویت اصلی ما شناسایی ، دستگیری و برخورد قاطعانه به منظور جلوگیری از تضییع حقوق خانواده ی مقتول است گفت : پس از صدور حکم و تایید آن از سوی رئیس قوه قضاییه ، سیاست ما در دادسرای مرکز استان برگزاری کمیته ی مصالحه است.
,وی با بیان این که کمیته ی مصالحه برای هر پرونده با حضور همه ی افرادی که می توانند در روند مصالحه تاثیرگذار باشند تشکیل می شود گفت : از ابتدای سال جاری تا کنون 5 خانواده از حقی که خداوند در اختیار آنان قرار داده است با بزرگواری گذشت کرده اند.
,پوریانی افزود : سال گذشته نیز 10 محکوم به قصاص با گذشت اولیای دم و پادرمیانی اعضای کمیته های مصالحه بخشیده شدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه