خزر میزبان آموزش های بین المللی نظامی خواهد بود
آموزش های بین المللی نظامی با عنوان " Kaspi-2016 " با حضور 5 کشور حاشیه دریای خزر برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، رسانه های روسیه طی اخبار منتشر شده اعلام کردند که با شرکت 5 کشور حاشیه خزر، استان آسترخان روسیه و آب های خزر میزبان آموزش های بین المللی نظامی " Kaspi-2016 " خواهند بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,قابل ذکر است این آموزشهای نظامی، با حضور 600 نفر و 100 وسیله نقلیه و خودرو های نظامی برگزار خواهد شد.
,همچنین شرکت کنندگان برای غلبه بر شرایط اضطراری طبیعی و مصنوعی ساخت انسان تحت تعالیم دوره های آموزشی نظامی قرار خواهد گرفت و نیز مهارت هایی به منظور جلوگیری از نشت نفت، جلوگیری از آتش سوزی و حریق در کشتی و نجات غریق انسان ها در دریا در این مانور به نمایش گذاشته می شود.
,خاطرنشان می کنیم؛ کنفرانس بین المللی نیز تحت عنوان " روند مقابله با خطرات در سطح جهانی و اولویت های همکاری های بین المللی " در 22 سپتامبر در آسترخان روسیه برگزار خواهد شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه