logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مهلت 21 روزه به فروشندگان لوازم خانگی قاچاق

مهلت 21 روزه به فروشندگان لوازم خانگی قاچاق
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از مهلت ۲۱ روزه اتحادیه به فروشندگان کالاهای قاچاق خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کالاهای قاچاق تاثیری در قیمت لوازم خانگی نخواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقلا از تابناک، محمد طحان‌پور با اشاره به این که طرح مقابله گسترده با فروش لوازم خانگی قاچاق در راستای حمایت از تولید داخل از اول مهر ماه آغاز خواهد شد، اظهار داشت: براساس این طرح بازرسی‌ها از واحدهای صنفی از اول مهر‌ماه در سراسر کشور آغاز می‌شود و به فروشندگانی که اقدام به فروش کالاهای قاچاق کرده باشند تذکر ارائه خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با اشاره به این که اتحادیه برای پلمپ واحدهای صنفی فروشنده لوازم خانگی 21 روز از ستاد قاچاق کالا و ارز مهلت گرفته است، افزود: بسیاری از واحدها ندانسته اقدام به خرید کالاهای قاچاق کرده و فاکتوری در اختیار ندارند، به همین منظور این مهلت گرفته شده تا واحدها بتوانند نسبت به تهیه فاکتور فروش رسمی با مشخصات فروشنده اقدام کنند.

طحان‌پور در پاسخ به این پرسش که آیا جمع‌آوری کالاهای قاچاق در حوزه لوازم خانگی تغییری را در قیمت انواع محصولات در این بخش به وجود خواهد آورد یا خیر؟ گفت: پیش از این مردم کالاهای قاچاق را بدون مشخصات و گارانتی خریداری می‌کردند، که با جمع‌آوری آنها خریداران می‌توانند کالاهای شناسنامه‌دار و اصل را با قیمت مناسب و خدمات پس از فروش واقعی تهیه کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تاکید کرد: اجرای این طرح هیچ گونه تغییری در قیمت لوازم خانگی نخواهد داشت. 

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه