شهردار فومن با نظارت بیشتری به مسائل شهری رسیدگی کند
نباید مسئولین شهرى بر اساس سلیقه شخصى یا رابطه فامیلى در امورات شهر تصمیم گیرى نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز؛ دو هفته اى است که در کوچه شهید سید حسن بقایى نژاد با جمعیت حدودا ٧٠ خانوار، سطل زباله توسط نیروهاى شهردارى برداشته شده است و ساکنین این کوچه در بلاتکلیفى سر کوچه دیگر که بن بست است و فقط دو خانوار در آن زندگى میکنند زباله منازلشان را دپو مى نمایند.
در همین راستا طى تماسى که یکى از ساکنین با مسئول خدمات شهرى شهردارى فومن داشته است ایشان با عصبانیت اظهار کرده اند که هر کسى براى ما تصمیم میگیرد البته بیان کردند که دیروز سطل را برگردانده ایم و با توجه به اسکان اقوام یکى از مسئولین شهردارى در نزدیکى محل جاگذارى سطل زباله اظهار ناراحتى کرده و دستور داده اند سطل را از آنجا برداریم. در این رابطه باید خدمت دوستان عرض کنیم اولا : کوچه هاى شهر ما به نام مقدس شهدا زینت داده شده است نبایستى چنین وضعیت ناهنجار داشته باشد. دوما: سه مجتمع مسکونى که هر کدام بالغ بر ده واحد است محلى براى زباله ساختمان خود تعیین نکرده اند و هزینه آن بر دیگران تحمیل مى شود. سوما: نبایستى مسئولین شهرى بر اساس سلیقه شخصى یا رابطه فامیلى در امورات شهر تصمیم گیرى نمایند.
در خاتمه از شهردار محترم شهر که با توان مدیریتى خود حل معضلى چون بازار هفتگى سه شنبه و معابر را ساماندهى نموده است انتظار مى رود در این امور با نظارت بیشتر به مسائل شهرى رسیدگى و کسانى را که توانایى مدیریتى دارند استفاده نمایند.
,
]
ارسال دیدگاه