استاندار خوزستان:

اگر حاکم شرع تشخیص دهندکنسرت ها مفسده ساز است مجوز نمی دهیم

اگر حاکم شرع تشخیص دهندکنسرت ها مفسده ساز است مجوز نمی دهیم
دانا:مقتدایی گفت: اگر حاکم شرع تشخیص دهند که کنسرت ها مفسده ساز هستند، به آنها مجوز نمی دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصرآبادان،عبدالحسین مقتدایی استاندار خوزستان در حاشیه مراسم افتتاحیه مسابقات سراسری همخوانی قرآن کریم در آبادان به خبرنگار عصر آبادان گفت: ما به دنبال موسیقی حلال هستیم و هر برنامه ای که صلاحیت پخش از صدا وسیما را داشته باشد مورد تایید ما نیز هست و مجوز اجرا می دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: در مواردی که اختلافی در این زمینه به وجود آید ، حاکم شرع مشخص خواهد کرد چه تصمیمی باید گرفته شود.

,

استاندار خوزستان تصریح کرد: چنانچه اجرای مراسم کنسرتی در هر نقطه از خوزستان از نظر  آیت الله جزایری مفسده ساز تشخیص داده شود ، ما به آن مجوز نخواهیم داد.

,

 

,

پی نوشت:

,

این اظهارات استاندار خوزستان بیشتر یک واکنش زیرکانه برای خارج کردن بارمسئولیت از روی دوش دستگاه های اجرایی است که در آینده به تفصیل به تحلیل این موضع دکتر مقتدایی خواهیم پرداخت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه