ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود:
دانشگاه صنعتی شاهرود یک نهاد ملی در استان
محمد مهدی فاتح شاهرود گفت: با توجه به طرح آمایش آموزش عالی نیز این دانشگاه دارای هیئت علمی، هیئت امنا مستقل می باشد و دانشگاه صنعتی شاهرود در استان به عنوان یک نهاد ملی شناخته شده می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از داهی از ، محمد مهدی فاتح ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود در جلسه تودیع و معارفه، مدیر تحصیلات تکمیلی که با حضور روئسای دانشکده های مختلف این دانشگاه برگزار شده بود، گفت: امیدوارم سال تحصیلی جدید سرشار از موفقیت های علمی برای دانشجویان، اساتید و کارمندان این دانشگاه باشد و همه ما برای سرعت بخشیدن به روند رو به رشد علمی در کشور حرکتی شایان انجام دهیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داهی از ,فاتح همچنین در ادامه افزود: جا دارد در این جلسه از زحمات دکتر ایزدی مدیر معاونت تحصیلات تکمیلی تقدیر و تشکر داشته باشیم و امیدواریم دکتر کرمی در این راه نیز موفق باشند و همچنین از تجارب دکتر ایزدی برای سرعت بخشیدن به برنامه های پیش رو استفاده و بهره کافی را ببرند.
,ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود همچنین در ادامه در خصوص مجموعه دانشگاهی نیز عنوان کرد: به حمدالله دانشگاه صنعتی شاهرود با توجه به ظرفیت موجود در بین اساتید، کارمندان و دانشجویان ارزشی خود مستقیما زیر نظر وزارت علوم اداره می شود و با توجه به طرح آمایش آموزش عالی نیز این دانشگاه دارای هیئت علمی، هیئت امنا مستقل می باشد و دانشگاه صنعتی شاهرود در استان به عنوان یک نهاد ملی شناخته شده می باشد.
,وی همچنین در پایان خاطر نشان ساخت: دانشگاه صنعتی شاهرود در هر زمینه ای که پیروز و موفق باشد این پیروزی از آن دانشجویان و اساتید و کارمندان این دانشگاه است و ما از هر فرصتی برای تقدیر از زحمات و خدمات شما عزیزان استفاده خواهیم کرد.
,ریاست دانشگاه صنعتی شاهروددر پایان عنوان کرد: یکی از سرمایه های عظیم و ترقی بخش هر مجموعه ای، بحث نیروی انسانی آن مجموعه محسوب می شود، به حمدالله دانشگاه صنعتی شاهرود از این مهم به خوبی برخوردار است و بنده به عنوان ریاست این مجموعه بسیار خرسند هستم که چنین مجموعه ای پویا، فعال و همدل در کنار خود در اختیار دارم و این موضوع بسیار ارزنده می باشد.
]
ارسال دیدگاه