همزمان با آغاز دفاع مقدس؛
مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی فریمان برگزار شد
سرهنگ دوم افشار نجاتی فرمانده سابق نیروی انتظامی شهرستان فریمان تودیع و به جای ایشان سرهنگ دوم علی اکبر قربانی به این سمت منصوب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از خبر فریمان، مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان فریمان با حضور سرهنگ بیدمشکی جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی،دکتر قاضی زاده نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی،حجه الاسلام ایزدی امام جمعه شهرستان فریمان و دیگر مسئولین استان و شهرستان در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فریمان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر فریمان,,
در این مراسم سرهنگ دوم افشارنجاتی فرمانده سابق نیروی انتظامی فریمان در طی سخنانی کوتاه علت ترک شهرستان را ادامه تحصیل و طی کردن دوره دافوس در تهران عنوان کرد و اظهار داشت: من در دوران خدمتم رویکردی اجتماعی و جامعه محور داشتم و بهترین دوران خدمتم در فریمان بود.
,وی که مدت 2 سال و 9 ماه فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان فریمان را برعهده داشت با ارائه آماری به کاهش 35 درصدی جرایم طی این مدت در فریمان اشاره کرد.
,در ادامه مراسم سرهنگ بیدمشکی جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی ضمن تبریک اعیاد گذشته و هفته دفاع مقدس افزود: توسل و تمسک به ولایت چه در زمان جنگ و چه در تلاطم های کنونی ما را از گزند دشمنان حفظ کرده و همه نیروها باید به فرمایشات مقام معظم رهبری توجه خاص داشته و انقلابی عمل کنیم و انقلابی بمانیم.
,سرهنگ بیدمشکی با تشکر از زحمات سرهنگ نجاتی و تبریک به سرهنگ دوم علی اکبر قربانی به چند مورد از جمله خرده فروشی مواد مخدر، کشته های تصادفات جاده ای، حوزه عفاف و حجاب و رعایت مسائل اخلاقی، فرهنگی و جنگ نرم اشاره کرد و افزود این حوزه ها نیازمند اهتمام جدی و پیگیری بیشتر می باشد.
,سرهنگ دوم علی اکبر قربانی که به مدت 3 سال به سمت فرماندهی انتظامی شهرستان فریمان منصوب شد در سخنانی کوتاه با تشکر از فرماندهان انتظامی خراسان رضوی گفت: انشاالله که توانایی توفیق و خدمت داشته و این مسئولیت خطیر را به نحو احسن به انجام برسانم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه