نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی:

بهره‌برداری از کارخانه کنستانتره اسدآباد در خرداد امسال

بهره‌برداری از کارخانه کنستانتره اسدآباد در خرداد امسال
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: کارخانه کنستانتره اسدآباد خرداد ماه امسال شروع به کار می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا بهروز نعمتی در گفت‌وگو با آوای سید جمال اظهار کرد: کلنگ زنی مجموعه کنستانتره اسدآباد در سال ۹۰ آغاز شده بود اما به دلیل عدم وجود تجهیزات کارگاهی با یک سال تاخیر شروع به فعالیت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آوای سید جمال,

وی ادامه داد: این پروژه با پیشرفت ۹۵ درصدی در فضای ۹ هکتاری ایجاد شده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: خوراک اولیه کارخانه کنستانتره سنگ آهن است که به صورت غنی در شهرستان اسدآباد وجود دارد و کنستانتره ماده‌ای است که در گندله سازی کاربرد دارد.
وی خاطر نشان کرد: با راه‌اندازی این پروژه ۲۰۰ نفر از جوانان دیار سید جمال به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم مشغول به کار می شوند.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس بیان کرد: کارخانه کنستانتره اسدآباد تنها کارخانه غرب کشور است که در صورت بهره برداری از این کارخانه به دنبال ایجاد کارخانه‌های جدید در سال‌های آینده خواهیم بود.
وی اظهار کرد: این کارخانه ظرفیت اولیه تولید ۶۰۰ هزار تن کنستانتره در سال را دارد که در سال‌های آینده این ظرفیت افزایش می‌یابد.
نعمتی افزود: دیگر مشکلی برای افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه وجود ندارد و خرداد ماه این پروژه به بهره‌برداری می رسد.
وی در مورد مشکلات برق مجموعه اعلام کرد: دو دستگاه ترانزیستور جهت تامین برق کارخانه خریداری شده‌اند و در روزهای آینده در اختیار پیمانکار پروژه قرار می‌گیرد.

,
,
,
,
,
,
,

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در پایان سخنانش با بیان اینکه درصددیم سرمایه‌گذارانی را برای احداث کارخانه‌های فولاد آلیاژی و اسفنجی در شهرستان جذب کنیم، خاطرنشان کرد: شهرستان اسدآباد از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های صنعتی خوبی مانند معدن برخوردار است که باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه