مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر بسیج دزفول:
خبرنگاران باید علت کمکاری برخی دستگاهها را جویا شوند
دزفولی بر اهمیت ورود کلیه دستگاه های فرهنگی به فرهنگسازی و فضاسازی جهت کاهش مصرف قلیان در اماکن عمومی تاکید کرد و افزود: دستگاه های فرهنگی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی باید نسبت به آگاه سازی مردم در خصوص خطر استعمال قلیان اقدام کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دزفول امروز؛حسن دزفولی در نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دزفول با اصحاب رسانه و مطبوعات این شهرستان که در محل دفتر فرماندهی ناحیه برگزار شد گفت:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز,مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر بسیج دزفول گفت: تعداد ۴۰۰فرد هنجارشکن در پنج ماهه نخست امسال در مناطق گردشگری این شهرستان دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
,فرمانده بسیجی حسن دزفولی افزود: این افراد که در قالب گردشگر به دزفول سفر کرده بودند، به دلیل همراه داشتن مشروبات الکلی، مواد مخدر و نیز سلاح سرد و گرم به مراجع قضایی و انتظامی معرفی شدند.
,وی ادامه داد: در این مدت همچنین به ۴۰۰گردشگر دیگر از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر بسیج دزفول تذکر داده شد.
,فرمانده بسیجی حسن دزفولی مواد کشف شده در این مدت در مناطق گردشگری این شهرستان را شامل مقادیری مشروبات الکلی و انواع مواد مخدر عنوان کرد.
,فرمانده ستاد امر به معروف و نهی از منکر بسیج دزفول اظهار کرد: در این مدت، ۳۸هزار و ۷۰۰ مورد تذکر با هدف کاهش ناهنجاری ها به گردشگران ساحل رودخانه دز داده شد و ۴هزار و ۲۵۰ قلیان نیز جمع آوری شد.
,وی بر اهمیت ورود کلیه دستگاه های فرهنگی به فرهنگ سازی و فضاسازی جهت کاهش مصرف قلیان در اماکن عمومی تاکید کرد و افزود: دستگاه های فرهنگی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی باید نسبت به آگاه سازی مردم در خصوص خطر استعمال قلیان اقدام کنند.
,



,
,
, ]
ارسال دیدگاه