هدف قرار گرفتن کلانتری پلیس ترکیه توسط پ.ک.ک؛
حمله راکتی به مرکز پلیس در استان کارس ترکیه
نیروهای پ.ک.ک به مرکز پلیس در شهرستان کاغیذمان استان کارس، با راکت حمله نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، شب گذشته ساعت 23:45 به وقت محلی ترکیه، نیروهای پ.ک.ک به مرکز کلانتری پلیس در میدان استقلال شهرستان کاغیذمان توسط راکت انداز، حمله کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,این میدان که با پرچمهای ترکیه آذین بسته شده بود، با برخورد راکت به محل خالی در میدان، شاهد انفجار شدیدی با صدای مهیب بود و بعد از برخورد راکت، نیروهای پ.ک.ک، شروع به تیراندازی با سلاح های اتوماتیک کردند.
,در اثر قدرت انفجار، شیشههای ساختمانها و خودروهای نزدیک میدان، ترکیدند و نیروهای امنیتی برای مقابل به مثل کردن با نیروهای پ.ک.ک، شروع به تیراندازی نمودند که باعث وقوع درگیری بین طرفین شد.
,در حالی که درگیری تلفات جانی به همراه نداشت، اما نیروهای پلیس نتوانستند نیروهای پ.ک.ک را تحت کنترل درآورند و بعد از درگیری رخ داده، مهاجمان گریختند و نیروهای امنیتی و پلیس، با همکاری هم، عملیات گسترده ای را در منطقه برای دستگیری این افراد آغاز کرده است.
]
ارسال دیدگاه