هر دم از این باغ بری می رسد؛
در خواب غفلت مسئولین، اداراتی که یکی پس از دیگری از دیلم می روند
چندی است که در محافل حقیقی و مجازی دیلم، صحبت های نگران کننده ای از انتقال برخی ادارات دیلم به شهر همجوار شنیده می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصردیلم، در روزهای اخیر شاهد انتقال نماینده سازمان نظام وظیفه در دیلم به شهرهای دیگر بودیم که این امر باعث مراجعه همشهریان عزیز به این شهرها می باشد که خود باعث مشکلات فراوانی از جمله ایاب و ذهاب می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصردیلم,این اولین اداره ای نبود که از دیلم منتقل می شود و قبل از این نیز شاهد چنین انتقال هایی بوده ایم و امروز نیز مطلع شدیم که اداره تعزیرات حکومتی نیز به شهرستان گناوه منتقل شده است.
,

, ,
مسئولین شهر دیلم اگر کمی به فکر مردم هستند نباید اجازه چنین انتقال هایی را دهند، باید از خواب غفلت بیدار شده و با اقتدار از حقوق حقه این مردم بندر نشین دفاع کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه