فرمانده سپاه شهرستان نیمروز:
رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در رشادت پیشتاز بودند
به منظور تجلیل و تکریم فرمانده سپاه و مسئولین با جانباز هشت سال دفاع مقدس و خانواده شهید حوضداری دیدار کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنیمروز، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس سرهنگ علی محبی فرمانده سپاه و مسئولین با جانباز هشت سال دفاع مقدس جانعلی صیادی در روستای صفر اربابی از توابع شهرستان و خانواده شهید حوضداری دیدار کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنیمروز,گفتنی است جانباز جانعلی صیادی در منطقه عملیاتی حاج عمران بر اثر بمباران شیمیایی مجروح و جانباز شده است.
, .,فرمانده سپاه اظهار داشت: شهدای ایران اسلامی با خون خود درس ایستادگی و مقاومت را به همه جهانیان آموختند.
, .,وی افزود: هشت سال دفاع مقدس بنا به فرموده امام راحل یک نعمت بود و مقام معظم رهبری از آن به عنوان یک گنج یاد می کنند.
,

,

, بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس دیدار با خانواده شهید حوضداری
, بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس دیدار با خانواده شهید حوضداری,,

,
,

,
]
ارسال دیدگاه