پس از دستور دادستان مبنی بر اجرای طرح مبارزه با کالاهای قاچاق؛
وحشت در بازار موبایل پارس آباد/ ویترین ها خالی شدند! + تصاویر
گشت ضربتی مبارزه با قاچاق کالا منجر به خالیشدن ویترین بیشتر مغازههای موبایل فروشان در شهرستان پارس آباد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، روز گذشته در حالی با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پارس آباد طرح مبارزه با کالاهای قاچاق با همکاری اتاق اصناف و مامورین شهرداری در راستای مبارزه با کالای قاچاق در بازار موبایل فروشان پارس آبادی آغاز شده که امروز بسیاری از ویترین های فروشندگان موبایل خالی از گوشی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان,,
همزمان با هشدار دادستان و اجرای طرح جمعآوری گوشیهای قاچاق از بازارهای موبایل پارس آباد، بیشتر فروشندگان از ترس اینکه مبادا گوشیهای موجود در مغازه هایشان به عنوان کالای قاچاق ضبط و توقیف شود از ویترین مغازه ها جمعآوری کردند.
,,
این در حالی است که اگر گذرتان به بازار موبایل لاله و جاهد در پارس آبادمغان که محل تجمع بیشتر موبایل فروشان بوده افتاده باشد ویترین همین مغازه ها تا روز گذشته پر بود از گوشی های موبایل که با تشدید طرح مبارزه با کالاهای قاچاق، امروز بیشتر ویترین های این بازارها خالی از گوشی های موبایل شده است!
,,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه