آغاز پخش 24 ساعته رادیو سلامت همزمان با روز پزشک
مشاور مدیر شبـکه رادیـویـی سلامت گفت: از روز جمعه اول شهریور ماه همزمان با روز پزشک، برنامه های شبـکه رادیـویـی سلامت به صورت 24 ساعته پخش خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمد رضا ابراهیمی مشاور مدیر شبـکه و مدیر روابط عمومی رادیـوی سلامت با بیان این مطلب افزود: شبـکه رادیـویـی سلامت رسانه ای است شنیداری، مرجع، معتبر، قابل اعتماد، جذاب، پیشگام و موج آفرین که در همه حوزه های مربوط به سلامت فرد و جامعه متناسب با مقتضیات فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی خود و متکی بر اصول اخلاقی و ارزشهای اسلامی، ملی و انقلابی به فعالیت می پردازد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی با بیان اینکه شبـکه رادیـویـی سلامت از بهمن ماه سال 1381 به عنوان هشتمین ایستگاه رادیوئی با تکیه بر ذکر «یا من اسمه دواء و ذکره الشفاء» با مأموریت تحقیق، طراحی، برنامه ریزی و تولید برنامه با محوریت سلامت در حوزه های مختلف مرتبط با سلامت فرد و جامعه و متناسب با نیازهای فزاینده شهروندان در چارچوب خط مشی و سیاست های مصوب سازمانی شروع به کار کرد؛ افزود: شبـکه رادیـویـی سلامت با نگرش استراتژیک به سند چشم انداز بیست ساله و برنامه های توسعه سلامت کشور با سیاست ایجاد آرام بخشی در جامعه و افزایش امید به آینده، توجه به سلامت و ارتقای آن در همه ابعاد و نه فقط توجه به بیماریها و درمان آنها، استفاده از کارشناسان واجد شرایط، استفاده از زبان قالب و شیوه های مؤثر و نوین جذب اقشار مختلف جامعه در برنامه سازی سلامت کار خود را آغاز کرده است.
,مدیر روابط عمومی شبـکه رادیـویـی سلامت در ادامه تولید و پخش شبـکه رادیـویـی سلامت را به صورت هیجده ساعت از 6 صبح تا 24 دانست و اظهارداشت: ان شاء الله از روز جمعه اول شهریور ماه همزمان با روز پزشک، برنامه های شبـکه رادیـویـی سلامت به صورت 24 ساعته هرروز ضمن پخش بر روی گیرنده دیجیتال ستاپ باکس بر روی موج FM ردیف 102 MHz نیز پخش می شود.
, FM, MHz,انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه