سفیر ایران در کشور لیبی:
دفاع مقدس، نظام ما را بیمه کرد/ تشکیل بسیج مردمی باعث نجات سوریه شد
سفیر ایران در کشور لیبی بیان کرد: تفکر و تشکیل بسیج مردمی در سوریه باعث نجات این کشور شد که این تفکر را از جمهوری اسلامی ایران دریافت کردند و این از آثار دفاع مقدس است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، حسین اکبری سفیر ایران در کشور لیبی در یادواره 7 شهید روستای باغ بر آفتاب شازند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای انقلاب گفت: انقلاب اسلامی برای شرق و غرب قابل هضم نبود و استکبار از رژیم بعث خواست تا با حمله به خاک ایران بار دیگر به قدرت خود برسند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,,
وی افزود: مردم توانستند در دوران هشت سال دفاع مقدس در کنار یکدیگر با تعامل و همکاری این دوران سخت را سپری کنند، همچنین گذراندن 8 سال دفاع مقدس دروس بزرگ و مهمی را برای تمام مردم این سرزمین از جمله از خودگذشتگی را به همراه داشته است.
سفیر ایران در کشور لیبی با بیان اینکه تنها مذهبی که توانسته اتصال انسان و خدا را حفظ کند، مذهب شیعه است اظهار کرد: در دنیای کنونی هیچ کشوری جرأت نمی کند علیه اسرائیل حرفی بزند اما در ایران اسلامی چنین محدودیتی وجود ندارد.
,
,
,

,
اکبری خودباوری، اعتقاد به خدا و ایمان به جهاد و شهادت را از آثار دفاع مقدس دانست و بیان کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در کشور ما فراموش شدنی نیست و هیچگاه از اذهان مردم محو نخواهد شد.
وی همچنین زنده شدن جهاد را از دیگر آثار دفاع مقدس عنوان و تصریح کرد: دفاع مقدس، نظام ما را بیمه کرد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس بیان کرد: تفکر و تشکیل بسیج مردمی در سوریه باعث نجات این کشور شد که این تفکر را از جمهوری اسلامی ایران دریافت کردند و این نیز از جمله آثار دفاع مقدس است.
اکبری با اشاره به اینکه به برکت خون شهدا و دفاع مقدس، جوانان ما در سوریه و عراق علیه داعش در حال دفاع از اسلام هستند خاطر نشان کرد: تنها کشوری که جانانه و با قدرت در مقابل تروریسم ایستاده، جمهوری اسلامی ایران است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه