مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری خبر داد:

جنگل‌های هلن طعمه آتش شدند

جنگل‌های هلن طعمه آتش شدند
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری از وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت شده هلن در این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر، شهرام احمدی مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: منطقه حفاظت شده هلن از گونه‌های جانوری و گیاهی متنوع و خوبی برخوردار است و متاسفانه بخشی از اراضی جنگلی این منطقه در شعله‌های آتش سوخت.

وی با اشاره به اینکه این حادثه آتش‌سوزی توسط نیروهای اطفای حریق محیط زیست چهارمحال و بختیاری مهار شده است، گفت: محیط زیست سرمایه ملی است و همه در برابر حفاظت و صیانت از گونه‌های گیاهی و جانوری موظف هستیم.

احمدی خاطرنشان کرد: علت وقوع این آتش‌سوزی هنوز اعلام نشده است و مسافران، گردشگران و حاشیه‌نشینان جنگل باید از روشن کردن آتش در جنگل‌ها خودداری کنند تا شاهد بروز چنین حوادث تلخی در دامن طبیعت نباشیم.

وی گفت: چهارمحال و بختیاری از تنوع گیاهی و جانوری بسیار خوبی برخوردار است و حفاظت و صیانت از محیط زیست به عنوان سرمایه ملی مشارکت همه‌جانبه مردم را می‌طلبد.

احمدی بیان داشت: علت آتش‌سوزی از سوی کارشناسان در دست بررسی است.

به گفته وی، بیشترین میزان آتش‌سوزی‌ها در این منطقه به دلیل بی‌احتیاطی بهره‌برداران از این عرصه‌هاست.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه