پیشکسوت و آزاده دوران دفاع مقدس:
ایمان قلبی رزمندگان عامل اصلی پیروزی در هشت سال دفاع مقدس بود
حجتالاسلام باطنی گفت: مهمترین عامل پیروزی رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس بودند ایمان، اعتقاد و باورهای دینی جوانان بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحبنیوز، پیشکسوت و آزاده دوران دفاع مقدس به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در ناحیه امام صادق (ع) اصفهان به رشادتها و شهامتهای رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: قوای نظامی در سال ۵۹ بهتازگی شکلگرفته و فاقد ساختار و سازمان مطلوبی بود و در جایجای ایران اسلامی جریانهای منافقین و ضدانقلاب، خلق کُرد، عرب و بلوچ تحرکاتی انجام میدادند رژیم بعثی عراق به رهبری صدام در یک مصاحبه تلویزیونی ضمن پاره کردن قرارداد الجزایر با شلیک گلوله دستور حمله به ایران را صادر و با ۱۲ لشکر مکانیزه در طول ۱۲۰۰ کیلومتر تهاجم خودش را شروع کرد و اعلام کرد ادامه مصاحبه را هفته دیگر در تهران انجام میدهم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحبنیوز,حجتالاسلام علیرضا باطنی خاطرنشان کرد: طبق محاسبات طبیعی ازلحاظ نیرویی و لجستیکی این امر درست به نظر میرسید غافل از اینکه تنها چیزی که محاسبه نکرده بودند ایمان، اعتقاد و باورهای دینی جوانان ما بود که دشمن را همان اوایل جنگ در خرمشهر و آبادان ۴۵ روز زمینگیر کرد.
,وی ادامه گفت: جنگ بهخودیخود امر مذمومی است و سراسر ترس، اضطراب، ویرانی و خرابی، اما اگر انگیزه مقدس هدف و آرمان الهی در متن آن نهفته باشد امر مذموم جنگ ممدوح میشود خصوصاً اگر دفاع باشد.
,این پیشکسوت دفاع مقدس که خود از آزادگان سرافراز بود به سختیها و مشکلات این دوره اشاره و تأکید کرد: جوانان اسلامی و انقلابی ما بهواسطهی ایمان قلبی بر همه مشکلات فائق آمدند.
,حجتالاسلام باطنی گفت: انقلاب اسلامی ما بهواسطهی همین رشادتها و شجاعتها در اقتدار و امنیت کامل در منطقه به سر میبرد و انقلاب اسلامی و مذهب شیعه به کشورهای دیگر صادرشده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه