بزرگداشت علامه سیدجلال الدین آشتیانی برگزار می شود

بزرگداشت علامه سیدجلال الدین آشتیانی برگزار می شود
بزرگداشت علامه سید جلال الدین آشتیانی از فیلسوفان قرن حاضر، نیمه اول سال در سطح ملی برگزار می شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازسفیرآشتیان "حسین شاکری» در نخستین جلسه ستاد اجرایی بزرگداشت علامه سید جلال الدین آشتیانی که در فرمانداری آشتیان با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده بیت علامه آشتیانی وجمعی از مدیران علمی وفرهنگی شهرستان تشکیل شد، افزود:  بزرگداشت این علامه بزرگ که از مفاخر بزرگ کشور است و باحضور شخصیت های علمی و فرهنگی حوزوی و دانشگاهی و جمعی از شاگردان ایشان برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازسفیرآشتیان, "حسین شاکری» در نخستین جلسه ستاد اجرایی بزرگداشت علامه سید جلال الدین آشتیانی که در فرمانداری آشتیان با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده بیت علامه آشتیانی وجمعی از مدیران علمی وفرهنگی شهرستان تشکیل شد، افزود:  بزرگداشت این علامه بزرگ که از مفاخر بزرگ کشور است و باحضور شخصیت های علمی و فرهنگی حوزوی و دانشگاهی و جمعی از شاگردان ایشان برگزار خواهد شد.,

 

,

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در این جلسه مقرر شد ستادی با حضور فرماندار، امام جمعه، مدیرکل صداوسیما، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده بیت مرحوم علامه و نماینده شهرستان در هفته ی آینده تشکیل شود تا مقدمات برگزاری این مراسم در سطح ملی که در خور شان این دانشمند فرزانه باشد، از طریق فراخوان مقاله در خصوص موضوعاتی علمی که ایشان به آن پرداخته است و با حضور اندیشمندان حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد فراهم آید. 

,

شاکری افزود: جزئیات برنامه در جلسه اول ستاد اجرایی مشخص خواهد شد که به اطلاع همه خواهد رسید. 

,

وی در ادامه افزود: ان شا الله همزمان با این بزرگداشت از آثار برجسته ی ایشان رونمایی خواهیم کرد و تحویل جامعه ی فرهنگی و علمی کشور خواهیم داد.

,

 

,

حجت الاسلام خاتمی نژاد امام جمعه آشتیان نیز با اشاره به اینکه استاد علامه سید جلال الدین آشتیانی از معدود علمای عصر حاضر است که در زمینه علوم دینی، فلسفه و عرفان اسلامی جایگاه رفیعی دارد گفت: بزرگداشت این عالم وارسته باید در شان و منزلت ایشان برگزار شود.

,

 

,


یاد آور می شود: علامه سید جلال الدین آشتیانی از مفاخر شهرستان آشتیان و از شاگردان امام راحل (ره) هستند که تالیف بیش از 84 عنوان کتاب و آثار بسیاری در زمینه های علمی، فلسفی و عرفان از خود برجای گذاشته است.
این استاد وارسته سال 1304 در آشتیان متولد و سوم فروردین 1384 در سن هشتاد سالگی درگذشت ،مزار مطهر ایشان در صحن آزادی در جوار حرم مطهر امام رضا علیه السلام قرار گرفته است.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه