برگزاری نمایشگاه فرهنگ ایثار و مقاومت در زهک
به مناسبت هفته ی دفاع مقدس، نمایشگاه کتاب با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت در اداره ارشاد اسلامی شهرستان زهک برگزار و دایر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق سرهنگ محمد سرگزی، فرمانده سپاه شهرستان زهک با اشاره به رشادت شهدا گفت: شهدا در سال های دفاع مقدس از عزت و شرف انقلاب اسلامی دفاع کردند و حرمت و حریم کشور اسلامی را حفظ کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق, سرهنگ محمد سرگزی، فرمانده سپاه شهرستان زهک با اشاره به رشادت شهدا گفت: شهدا در سال های دفاع مقدس از عزت و شرف انقلاب اسلامی دفاع کردند و حرمت و حریم کشور اسلامی را حفظ کردند.,وی افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شهیدان با اشاعه ی فرهنگ ایثار و مقاومت ممکن است و در همین راستا نمایشگاه کتاب با محوریت موضوع ایثار و شهادت گامی مثبت در جهت آشنایی بیشتر مردم با دلاورمردیهای دوران جنگ است.
, وی افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شهیدان با اشاعه ی فرهنگ ایثار و مقاومت ممکن است و در همین راستا نمایشگاه کتاب با محوریت موضوع ایثار و شهادت گامی مثبت در جهت آشنایی بیشتر مردم با دلاورمردیهای دوران جنگ است.,فرمانده سپاه شهرستان زهک ضمن گرامیداشت هفته ی دفاع مقدس افزود: افتخار آفرینی رزمندگان در دوران جنگ تحمیلی و در عملیات های مختلف باعث شد تا همه ی جهان به توان نظامی و روحیه بالای معنوی سربازان ولایت پی ببرند.
, فرمانده سپاه شهرستان زهک ضمن گرامیداشت هفته ی دفاع مقدس افزود: افتخار آفرینی رزمندگان در دوران جنگ تحمیلی و در عملیات های مختلف باعث شد تا همه ی جهان به توان نظامی و روحیه بالای معنوی سربازان ولایت پی ببرند.,وی ادامه داد: دفاع مقدس دفاع از ارزش های اسلام بود و رزمندگان برای این کار از جان خود گذشتند تا اسلام پیروز شود.
, وی ادامه داد: دفاع مقدس دفاع از ارزش های اسلام بود و رزمندگان برای این کار از جان خود گذشتند تا اسلام پیروز شود. ,انتهای پیام 314
, انتهای پیام 314]
ارسال دیدگاه