با هدف محرومیت زدایی صورت گرفت:
ویزیت رایگان بیماران در مناطق محروم جوین+ تصاویر
فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام جواد(ع) جوین گفت: همزمان با هفته دفاع مقدس، یک تیم پزشکی برای ویزیت و درمان رایگان بیماران، به روستای منجشیرین جوین اعزام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر سردارآبادی در گفتوگو با آل نور، اظهار داشت: در راستای محرومیت زدایی و کمک به سلامت افراد نیازمند و محروم، صبح امروز یک تیم پزشکی برای ویزیت و درمان رایگان بیماران، به روستای منجشیرین جوین اعزام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور،,وی افزود: در این کاروان سلامت که با همکاری بسیج جامعه پزشکی شهرستان راهاندازی شده است، پزشک، ماما و دارویار حضور دارند.
,فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام جواد(ع) تصریح کرد: علاوه بر ویزیت رایگان بیماران توسط این تیم پزشکی، در حد توان داروها هم به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار می گیرد.
,سردارآبادی اخلاص، ایثار، ولایتمداری، بصیرت، را ازمهمترین ویژگی های بسیجیان برشمرد و اظهار داشت: کانون بسیج جامعه پزشکی جوین با عزمی راسخ، همواره آماده خدمت رسانی به همنوعان است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه