معاون فرماندار عجب شیر تاکید کرد:

لزوم ایجاد مرکز توانبخشی سالمندان در عجب شیر

لزوم ایجاد مرکز توانبخشی سالمندان در عجب شیر
معاون فرماندار عجب شیر بر لزوم ایجاد مرکز توانبخشی سالمندان در این شهرستان تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر ، رضا رحمت الهی در جلسه شورای سالمندان شهرستان عجب شیرگفت: با توجه به روند کاهش جمعیت در کشور و افزایش تعداد سالمندان در آینده بایستی از طریق ساخت و آماده سازی مراکز توانبخشی و نگهداری سالمندان برنامه ریزی جدی به عمل آید.
معاون فرماندار عجب شیر با اشاره به ضرورت توجه به سالمندان اظهار داشت : در دین مبین اسلام جایگاه رفیعی برای سالخوردگان در نظر گرفته شده است و علاوه بر توصیه های مکرر خداوند متعال در قرآن مجید در خصوص احترام و تکریم والدین وسالمندان که از نظر جایگاه انسانی و اعتقادی و درجات معنوی پس از عبادت پروردگار قرار دارد ، پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) و ائمه اطهار همه بر توجه خاص ، نیکی به والدین و احترام به سالخوردگان و پیران تاکید فراوان نموده اند .
وی در ادامه با تاکید بر لزوم توجه به نیازهای معنوی سالمندان در کنار نیازهای مادی ایشان افزود : بهداشت روانی سالمندان ، سلامتی روانی آنها را به دنبال دارد و شاخص هایی از شاد زیستن و امیدواری سالمند را ایجاد می کند که برای فرد سالمند ، خانواده و جامعه ثمرات مطلوب وماندگاری به وجود می آورد .
رحمت الهی در ادامه افزود : مساله اساسی برای تامین و ارتقاء سلامت روانی سالمندان ، شناخت و آگاهی افراد مرتبط با سالمند و به طور کلی جامعه از ویژگی های آنان است که منجر به راهکارهای متناسب با استعداد و توان او می شود و از این طریق می توان به بهداشت روانی سالمند دست یافت .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه