جانشین نیروی زمینی سپاه:

اقتصاد در سایه امنیت شکوفا می شود

اقتصاد در سایه امنیت شکوفا می شود
جانشین نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: امروز به برکت خون شهدا و همت همه نیروهای مسلح امنیت پایدار و مردمی در مرزها و داخل کشور برقرار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "سردار عبدالله عراقی" جانشین نیروی زمینی سپاه پاسداران در گفتگوی اختصاصی با ملکشاهی خبر، گفت: امروز به برکت خون شهدا و همت همه نیروهای مسلح امنیت پایدار و مردمی در مرزها و داخل کشور برقرار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملکشاهی خبر,

وی اظهار کرد: امروزه امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا مثال زدنی است.

,

سردار عراقی افزود: کشورهایی که ادعای امنیت ثابت و پایدار داشتند، امروز می بینیم که امنیت شان متزلزل است ولی امنیت ما ثبات نسبی دارد و مردم هم این امنیت را کاملا می بینند و درک می کنند.

,

جانشین نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: در سایه امنیت است که هرتوسعه ای شکل خواهد گرفت، اگر امنیت نباشد هیچ توسعه ای شکل نمی گیرد.

,

وی تصریح کرد: اگر امروزه همه اقشار ما با آرامش مشغول کار خود هستند، این در سایه امنیت پایدار است.

,

سردار عراقی اذعان کرد: اقتصاد در سایه امنیت شکوفا می شود.

,

جانشین نیروی زمینی سپاه پاسداران یادآور شد: اگر امنیت نباشد هیچکس جرات نمی کند کار اقتصادی انجام دهد، سرمایه درجایی آرام می گیرد که امنیت باشد، اگر امنیت نباشد هیچ وقت سرمایه گذاری و رشد و شکوفایی نخواهیم داشت.

,

وی با اشاره به مقوله اقتصادمقاومتی گفت: اگر همه خوب عمل کنیم، اقتصادمقاومتی کشور را از مشکلات اقتصادی نجات خواهد داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه