فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج دشت آزادگان :
ساعات مفید کار در ادارات با اقتصاد مقاومتی منافات دارد
پیامدهای و نتایج اقتصاد مقاومتی بیشمارند، که حضرت آقا اشاره ای داشتند که همانطوری که در هشت سال دفاع مقدس ما قرارگاه جنگ و طرح ریزی جنگ برای انجام یک عملیات داریم ،قرارگاه اقتصاد مقاومتی در هر شهرستان در هر اداره باید تشکیل شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سوسنگرد نیوز : به مناسبت هفته دفاع مقدس ، نشست بررسی نقش آمریکا و قدرتهای استکباری در پشتیبانی از رژیم بعث عراق در جنگ تحمیلی با حضور سرهنگ دوم پاسدار حمدی صخری فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج دشت آزادگان ، سرهنگ مطیعی نسب مسئول حفظ اثار دشت آزادگان ، دکتر نقره آبادی ریاست دانشگاه صنعتی شهدای هویزه و جمعی مسئولان ادارات ، اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی شهدای هویزه به همت بسیج ادارات دشت آزادگان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوسنگرد نیوز ,سرهنگ دوم پاسدار احمد حمدی صخری با اشاره به موضوعات اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل گفت : رهبر معظم بعد از اینکه سال را با شعار اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل نامگذاری کردند، همه منتظر بودند که امسال را شعار فرهنگی ، اخلاقی و اجتماعی نامگذاری کنند، ولی با توجه به مقتضیات و تحولات اقتصادی کشور و با توجه به شعار سال های گذشته که جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی ، امسال اقدام و عمل نامگذاری شد.
,حمدی صخری در ادامه اضافه کرد : اقدام یعنی دستور، همه باید در پیشرفت اقتصاد مقاومتی شرکت داشته باشند و آن برجامی که تشکیل شد و آن بیانات حضرت آقا در ابتدای سال که تنها راه علاج و حل مشکلات اقتصاد داخلی ، توجه به ظرفیت داخلی و توجه به ظرفیت جوانان و توجه به آن ابتکاری که جوانان دارند.
,وی افزود : پیامدهای و نتایج اقتصاد مقاومتی بیشمارند، که حضرت آقا اشاره ای داشتند که همانطوری که در هشت سال دفاع مقدس ما قرارگاه جنگ و طرح ریزی جنگ برای انجام یک عملیات داریم ،قرارگاه اقتصاد مقاومتی در هر شهرستان در هر اداره باید تشکیل شود.
,سرهنگ دوم پاسدار احمد حمدی صخری به تقویت وجدان کار و ساعات مفید کار در ادارات و ارتباط آنها با اقتتصاد مقاومتی اشاره و تصریح کرد : الان ملاحظه میکنید ساعات مفید کار در ادارات در کل کشور در حد پایین است، اگر مقایسه کنیم با یک کشور دیگه، ساعات کاری در ژاپن ۹ ساعات ، ولی در کشور ما به یک ساعات کاهش پیدا کرده، لذا باید وجدان کاری در ادارات تشکیل شود.
,فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج دشت آزادگان، هدایت سرمایه به سمت تولید، تقویت فرهنگ کار ، تقویت روحیه خود باوری، تقویت بهره وری، احترام به حقوق دیگران ، جلوگیری از اسراف و تبذیر و رعایت بهداشت و قوانین راهنمایی و رانندگی را مواردی که با اقتصاد مقاومتی مرتبط هستند دانست و اظهار داشت : نقشه ای که حضرت آقا داشتند ، تمام این موارد سال ها است کارشناسی شدند ، و به هیئت دولت واگذاری شده اند و همت جدی و روحیه انقلابی جهادی را می طلبد، تا دولتمردان ما به این باور نرسند که اقتصاد مقاومتی تنها حلال مشکلات اقتصاد کشور است ، اقتصاد مقاومتی عملی نمی شود.
,سرهنگ دوم پاسدار احمد حمدی صخری با اشاره به نقشه های شوم آمریکا و غرب برای ایجاد جنگ های روانی و نفوذ به کشور گفت : استکبار جهانی دنبال نفوذ به داخل جمهوری اسلامی از هر طریقی که ممکن باشد، آن برجامی که تشکیل شد،و مقام معظم رهبری حمایت کردند پشتیبانی کردند ولی موقعی که آن جلسات تشکیل شد، روی کاغذ آوردن و قرار بود لغو تحریمی شویم و با توجه به فرمایشات حضرت آقا هیچ گونه لغو تحریمی رفع نشده، و طبق فرمایشات حضرت آقا یک خسارت محض است.
,

,

, ,

,
,
,
]
ارسال دیدگاه