کارشناس مسائل مذهبی مطرح کرد:
نور ایمان اهل بیت (ع) نجرانی ها را به وحشت انداخت
سید یعقوب جبارزاده گفت: در روز مبالهه با استدلال منطقی پیامبر اسلام تثلیث در مسیحیت باطل شد و نجرانی ها از نور ایمان اهل بیت (ع) به وحشت افتادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری افق انزلی مباهله پیامبر با مسیحیان نجران، در روز بیست وچهارم ذی الحجّه سال دهم هجری اتفاق افتاد. پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم طی نامه ای ساکنان مسیحی نجران را به آیین اسلام دعوت کرد. مردم نجران که حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند نمایندگان خود را به مدینه فرستادند و پیامبر آنان را به امر خدا به مباهله دعوت کرد. وقتی هیئت نمایندگان نجران، وارستگی پیامبر را مشاهده کردند، از مباهله خودداری کردند. ایشان خواستند تا پیامبر اجازه دهد تحت حکومت اسلامی در آیین خود باقی بمانند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی,یک کارشناس مسائل مذهبی در گفت و گو با خبرنگار افق انزلی می گوید: آن زمان مسیحیان دیدند که اسلام روز به روز گسترش پیدا می کند و پیامبر(ص) در امر تبلیغ دین مصرند خدمت پیامبر حاضر شدند تا پیرامون اینکه کدام یک از این دو دین حق است مناظره کنند ، مسیحیانی که قائل به تثلیث بودند یا محمدی (ص) که قائل به وحدانیت است؟
,سید یعقوب جبارزاده می افزاید: طرفین در مجلس مناظره حاضر شدند ، یکی ازسوالاتی که از طرف پیامبر اسلام مطرح شد این بود که چرا حضرت مسیح را فرزند خدا می دانید؟ مسیحیان پاسخ دانند که چون بدون اینکه پدر داشته باشد متولد شد،، در حالی که حضرت مریم پاک دامن بودند.
,وی می افزاید: پاسخ از پیامبر اسلام (ص) این بود که اگر این دلیل شماست پس حضرت آدم و حوا اولی تر به فرزند خدا بودن هستند چون در و مادری نداشتند.
,این کارشناس مذهبی با تاکید بر تاثیرات منفی تعصب بی جا بر حق شناسی و حق طلبی می گوید: تعصب مانع قبول حق شد و مسیحیان نجران خواستار مباهله شدند ، یعنی طرفین همدیگر را نفرین کنند و از خداوند بخواهند که بر نا حقان بلا نازل شود.
,جبار زاده تصریح می کند: خداوند متعال آیه ۶۱ سوره آل عمران را نیز در همین خصوص بر پیامبر اسلام (ص) نازل کرده است.
,فَمَنْ حَآجَّکَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ نَدْعُ أَبْنَاءنَا وَأَبْنَاءکُمْ وَنِسَاءنَا وَنِسَاءکُمْ وَأَنفُسَنَا وأَنفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَةُ اللّهِ عَلَى الْکَاذِبِینَ
,کارشناس مسائل مذهبی یاد آور شد: خداوند در این آیه ببه پیامبر اسلام (ص) می فرماید: هرگاه بعد از علم و دانشى که به تو رسیده،(باز) کسانى با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو: «بیاییدما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خودرا؛ ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما هم زنان خودرا؛ ما از نفوس خود دعوت کنیم، شما هم از نفوس خود؛ آنگاه مباهله کنیم؛ و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.
,جبارزاده می افزاید: زمان مباهله فرا رسید، نجرانی ها دیدند یک خانواده ای از دور نزدیک می شوند یک غنچه خندان در آغوش و یک گلی که تازه دویدن را شروع کرده و دست در دست پیامبر می آیند پشت سر آنها یک بانوی باوقار سرشار از نور قدم برمی دارد و آخر مردیست پهلوان اما مهربان ، کسی که جان پیامبر است به فرموده خداوند انفسنای پیامبر است می آید.
,وی تصریح می کند: هیأت مسیحی نیز در حالی آمدند، که اسقف اعظم آنها پیشاپیششان بود. هنگامی که او پیامبر اسلام(ص) را با آن چند نفر دید، درباره آنها سؤال کرد به او گفتند که این پسر عمو و داماد او و محبوبترین مردم نزد اوست و این دو پسر، فرزندان دختری او، از علی(ع) هستند و آن بانوی جوان، دخترش فاطمه(ع) است که عزیزترین مردم نزد او و نزدیک ترین افراد به قلب اوست.
,کارشناس مسائل مذهبی تاکید می کند: در این هنگام هیأت مسیحی از مباهله امتناع ورزید و اسقف اعظم مسیحیان به پیامبر اسلام(ص) گفت: یا اباالقاسم! ما با تو مباهله نمی کنیم، بلکه مصالحه می کنیم. پیامبر اسلام(ص) نیز با آنها بر پرداخت جزیه مصالحه نمود
,وی در پایان می گوید: در روایتی آمده است که اسقف آنها گفت: من صورتهایی را می بینم که اگر از خدا تقاضا کنند که کوهها را از جا برکند، چنین خواهد کرد. هرگز با آنها مباهله نکنید که هلاک خواهید شد و یک مسیحی تا روز قیامت بر روی زمین باقی نخواهد ماند. همچنین در روایت دیگری آمده است که پیامبر اسلام(ص) پس از امتناع هیأت مسیحی از مباهله و رضایت دادن آنها به پرداخت جزیه چنین فرمود: قسم به خدایی که مرا به حق مبعوث نمود، اگر آنها با ما مباهله می کردند، وادی آتش بر روی آنها می بارید.
]
ارسال دیدگاه