تودیع و معارفه دادستان شهرستان هیرمند برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه دادستان شهرستان هیرمند با حضور رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛ مراسم تودیع و معارفه دادستان شهرستان هیرمند با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان،مدیران ادارت، قضات شهرستان های سیستان و معتمدین و ریش سفیدان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند,در این مراسم حجت الاسلام عباسی به عنوان دادستان هیرمند معرفی و از زحمات محمد سرگزی دادستان سابق این شهرستان قدردانی شد.
,در این مراسم محمد سرگزی دادستان سابق شهرستان هیرمند بیان داشت: امروز فرصت آن فرا رسیده است که یکی دیگر از دلسوزان کشور جهت خدمت به مردم شهرستان هیرمند به این منطقه اعزام و خدمات رسانی نمایند.
,وی افزود: هفت سال در خدمت مردم فهیم شهرستان هیرمند حضور داشته ایم که بنا بر مقام معظم رهبری قوه قضایی باید مرجع و پناه گاه مردم باشد .
,سرگزی بیان داشت: در دادگستری شهرستان هیرمند در این سال ها سعی شده است که فضایی به وجود آید تا مردم با احساس امنیت کامل در این فضا به بیان مشکلات با این مجموعه مراجعه کند و این هدف بزرگی بوده است که در این مجموعه اجرا شده است.
,وی خاطرنشان کرد:جای قدردانی و تشکر از همکاری همه مسئولین شهرستان هیرمند در این مدت دارد که با در لحظات حساس و دیگر مشکلات به یاری دادگستری شتافته اند.
,حجت الاسلام ابراهیم گزمه امام جمعه شهرستان هیرمند نیز در این مراسم بیان داشت: قضاوت مسئله ای مهمی است که می تواند با حکم صحیح مردم یک منطقه را دلگرم کرده و همچنین باعث اعتماد مردم شود.
,وی افزود: سرگزی دادستان شهرستان هیرمند با روحیه جهادی و تابع قانون و تفکر انقلابی فراتر از وظیفه خود در این مجموعه خدمت کرده است.
,وی بیان داشت :همه ی دادستان های شهرستان هیرمند به طور کل نمونه بوده اند که نمونه بارز آن شهید نوری است که به مقام بالای شهادت نائل آمده است.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه