اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آمریکایی‌ها احساس امنیت کمتری می‌کنند

آمریکایی‌ها احساس امنیت کمتری می‌کنند
نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که امتناع دولت اوباما در مقابله سرسختانه با تروریسم افراطی موجب شده است تا آمریکایی‌ها احساس امنیت کمتری داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، نظرسنجی جدید "بریتبارت-گراویس" حاکی است که احساس ترس و نگرانی مردم آمریکا نسبت به اوضاع امنیتی به خاطر ناتوانی دولت اوباما در مقابله فراگیر و سرسختانه با تروریسم، رو به افزایش بوده است.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که درصد بالایی از مردم آمریکا نارضایتی خود را نسبت به ناکامی دولت اوباما در حل و فصل چالش‌های امنیتی و مقابله با تروریسم بین المللی اعلام کرده‌اند.

درصد بالایی از مردم آمریکا با این مساله موافق هستند که اوباما به خاطر نگرانی از تبعاتی که مقابله با تروریسم در عصر اصلاحات سیاسی داشته، برای اتخاذ تدابیر سرسختانه در مقابله با تروریسم، بی تمایل بوده است.

58 درصد مردم آمریکا در پاسخ به این سئوال که "آیا دولت اوباما برای اتخاذ تدابیر مناسب برای متوقف کردن حملات تروریستی و شکست داعش ، تمایل چندانی نداشته است، " جواب مثبت داده اند.

51 درصد رای دهندگان آمریکایی نیز اعلام کرده اند که اگر دولت اوباما تدابیر قاطعی را برای مقابله با تروریسم اتخاذ می کرد، جلوی وقوع این حملات تروریستی گرفته می شد. تنها 37 درصد رای دهندگان آمریکایی اعلام کرده اند که حملات تروریستی اخیر غیر قابل اجتناب بوده است.

نتایج این نظرسنجی می تواند به نوعی یک حمایت و پشتیبانی از کمپین دونالد ترامپ به شمار رود که طی ماه های اخیر اظهارات تندی را علیه مسلمانان و لزوم نظارت بر مساجد و اتخاذ سیاست شدیدتر برای مقابله با تروریست‌های داعش مطرح کرده است.

اکثر مردم آمریکا در این نظرسنجی اعلام کرده اند که افزایش حملات تروریستی به هیچ وجه قابل قبول نخواهد بود.

بیش از 51 درصد مردم آمریکا نیز بر این باورند که باراک اوباما کشور را در برابر تهدیدات امنیتی، ناامن تر کرده است و تنها 30 درصد مردم اعلام کرده اند که ریاست جمهوری اوباما موجب شده است تا آنها احساس امنیت بیشتری کنند.

51 درصد آمریکایی ها تاکید کرده اند که با محدود کردن تعداد آوارگان سوری موافق هستند و تنها 30 درصد آمریکایی ها از پیشنهاد هیلاری کلینتون برای پذیرش تعداد بیشتری از آوارگان سوری حمایت کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

 

,

منبع:تسنیم

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه