قائم مقام سازمان پزشکی قانونی کشور:
بیشترین پرونده در پزشکی قانونی مربوط به نزاع و درگیری است
قائم مقام سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: پرونده های منازعات بیشترین حجم را با بیش از 500 هزار پرونده در سال به خود اختصاص داده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل مرآت، دکتر عبدالرزاق برزگر قائم مقام سازمان پزشکی قانونی کشور در حاشیه آیین تودیع و معارفه مدیر کل پزشکی قانونی استان سمنان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سراسر کشور آزمایشگاه هایی برای انجام امور مراحل اولیه وجود دارد گفت: در 9 قطب استانی 9 آزمایشگاه وجود دارد که آزمایش های تکمیلی و تخصصی در ان انجام می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,برزگر با اشاره به موضوع کمبود نیروی متخصص در مراکز پزشکی قانونی اظهار کرد: دولت در سال گذشته مجوزی برای جذب نیرو صادر کرد و آزمون نیز برگزار شد اما محدودیت و کمبودهای ما بیش از اینهاست و توقع داریم توجه ویژه ای به این سازمان صورت گیرد.
,وی با بیان اینکه وضعیت مراکز تعطیل شده در سطح کشور هنوز مشخص نیست افزود: دولت بعضی از این مراکز ممکن است مشغول به کار شوند اما بعضی دیگر حتی با استخدام های جدید هم نمی توانند فعالیت کنند و اگر طرح های پیشنهادی این سازمان در لایحه برنامه ششم به تصویب برسد، مشروط بر اینکه دولت نیز تمهیدات لازم را در نظر بگیرد وضعیت مراکز پزشکی قانونی بهبود خواهد یافت.
,قائم مقام سازمان پزشکی قانونی کشور با تاکید بر ارتقای کیفیت خدمات این سازمان گفت: با توجه به تمام کمبودها و مشکلات موجود در این سازمان، مردم رضایت کافی از پزشکی قانونی دارند و جایگاه این سازمان در بین سایر دستگاه های کشور از وضعیت خوبی برخوردار است.
,برزگر با اشاره به بیشترین پرونده های ارجاعی به سازمان پزشکی قانونی گفت: از لحاظ تعداد، پرونده های منازعات بیشترین حجم را با بیش از 500 هزار پرونده در سال به خود اختصاص داده است که متاسفانه به دلایل مختلف از جمله کاهش تحمل افراد و اختلال در روابط اجتماعی شاهد این حجم از پرونده های نزاع در کشور هستیم.
,وی همچنین تصریح کرد: جرم قتل نیز یکی از مهمترین جرایمی است که از حجم بالایی در سازمان پزشکی قانونی برخوردار است و نیاز به رمز گشایی های پیچیده توسط کارشناسان و متخصصان پزشکی قانونی دارد.
,
قائم مقام سازمان پزشکی قانونی همچنین از صدور سالانه 2.5 میلیون نظر کارشناسی در بخش های مختلف به وسیله این سازمان خبر داد.
برزگر افزود: سازمان پزشکی قانونی در ابعاد آموزشی، خدماتی و پژوهشی فعال است و بیش از 60 درصد از کارکنان سازمان پزشکی قانونی کشور دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و کاشناسی ارشد هستند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه