عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
تغییرات در دولت نباید افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد و کار را مختل کند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص تغییرات انجام شده در وزارت علوم از سوی فرجی دانا تاکید کرد: تغییرات باید بر اساس عدله و یک دلیلی باشد اینکه بتواند فضای مجهول کاری به ویژه دانشگاهی را آرامش و نشاط بدهد یعنی اگر اینچنین باشد این تغییرات موثر است والا تغییراتی که کار مجموعه ها را مختل بکند و افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد؛ تاثیرات خوبی را روی دستگاه نمی گذارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، فرهاد بشیری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت و گو با مجلس؛ در خصوص تغییرات انجام شده در وزارت علوم از سوی فرجی دانا اظهار داشت: تغییرات باید بر اساس عدله و یک دلیلی باشد اینکه بتواند فضای مجهول کاری به ویژه دانشگاهی را آرامش و نشاط بدهد یعنی اگر اینچنین باشد این تغییرات موثر است والا تغییراتی که کار مجموعه ها را مختل بکند و افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد؛ تاثیرات خوبی را روی دستگاه نمی گذارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, مجلس؛ ,وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این بازگشت فتنه گران به هیات علمی دانشگاه ها تصریح کرد: طبق جلسات و بررسی هایی که انجام شد و استعلام هایی که گرفته می شود، اگر چنین مواردی مشاهده شود؛ رییس دانشگاه و وزیر باید مطابق قانون عمل کنند.
,نماینده مردم پاکدشت در مجلس گفت: نحوه ی برخورد هم طبق چهارچوب و ظوابت عمل می شود از طرف مجلس اینطور است و از طرف دولت هم باید به همین شکل باشد.
,بشیری همچنین تاکید کرد: یک فرصت خدمت گذاری برای وزیر علوم در نظام اسلامی ایجاد شده، مردم ما هم برای علم و فرهنگ و دانش احترام ویژه ای قائل هستند و در مجموع هم برای همه ی مسایل کشور فداکاری های زیادی کردند.
,وی در ادامه افزود: انتظار هم این است که تمام کارمندهای دستگاه ها به ویژه دستگاه های فرهنگی علمی -پژوهشی بر اساس آن خواستگاه و ارزش ها و باورهای مردمان باشد.
,عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان خاطرنشان کرد: اگر این نگاه باشد مردم علاقمند می شودن و توجه می کنند هرجا احساس شود که با این ارزش ها و اعتقادات و چیزهایی که مد نظر ما است و با هویت دینی و ملی ما هم خوانی ندارد؛ مردم نمی پسندند انتظار می رود که وزیر علوم هم تا اینجا زحمت کشیدند، بعد هم روی این مسائل بیشتر عنایت داشته باشند و دقت کنند که آن هویت دینی و ملی ما در حوزه ی مدیریتی مورد آسیب واقع نشود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه