نخستین کارگاه آموزشی «تالاب ها» در کاشمر برگزار شد

نخستین کارگاه آموزشی «تالاب ها» در کاشمر برگزار شد
رئیس حفاظت محیط زیست کاشمر از برگزاری کارگاه آموزشی تالاب ها و نشست هم افزایی زیست محیطی با حضور جمعی از دوستداران محیط زیست در این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر، مهدی جمعه پور رئیس حفاظت محیط زیست کاشمر در گفتگویی با اعلام خبر برگزاری کارگاه آموزشی تالاب ها در این شهرستان گفت: به منظور توسعه فرهنگ زیست محیطی در شهرستان کاشمر، نشست دو روزه هم افزایی زیست محیطی با حضور جمعی از دوستداران محیط زیست در مدرسه جامع زیست محیطی شهاب کاشمر برگزار شد و در ادامه این نشست، کارگاه آموزش تالاب ها نیز با حضور رئیس اداره آموزش و مشارکت های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان شکل گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,

شایان ذکر است در نشست هم افزایی دوستداران محیط زیست در کاشمر، منصور حیدری رییس اداره آموزش و مشارکت های مردمی محیط زیست استان گفت: لازم است ابتدا دانسته های ما نسبت به مسائل زیست محیطی افزایش پیدا کند تا توانایی درک معضلات زیست محیطی را داشته باشیم و سپس برای برطرف کردن آن معضلات، مشارکت و احساس مسئولیت اجتماعی بکنیم.

,

وی ادامه داد: اصل پنجاهم قانون اساسی نیز حفظ محیط زیست را وظیفه عمومی تلقی نموده و هدف از برگزاری این نشست ها نیز برانگیختن احساس مسئولیت اجتماعی و استفاده از تمامی ظرفیت های جامعه جهت داشتن محیط زیست سالم است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه