logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

خبر خوش برای رانندگان وسایل نقلیه توقیفی

خبر خوش برای رانندگان وسایل نقلیه توقیفی
سخنگوی نیروی انتظامی در نشست خبری گفت: به مناسبت هفته نیروی انتظامی از فردا به مدت ۱۰ روز، کلیه وسایل نقلیه توقیفی فارغ از خودروهایی که شکایت قضایی دارند، قابل ترخیص هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سعید منتظرالمهدی در نشست خبری به مناسبت هفته نیروی انتظامی، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای هشت سال جنگ تحمیلی اظهار کرد: در نیمسال نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، جانباختگان حوادث رانندگی به رغم افزایش 33 درصدی شماره گذاری خودرو، 3 درصد کاهش داشته است.

وی افزود: به مناسبت هفته نیروی انتظامی، از فردا به مدت 10 روز، کلیه وسایل نقلیه توقیفی فارغ از خودروهایی که شکایت قضایی دارند، قابل ترخیص هستند و صاحبان خودروهای توقیفی می‌توانند در این 10 روز برای ترخیص خودروهای خود به مراکز ترخیص خودرو در سراسر کشور مراجعه کنند.

منتظرالمهدی با بیان اینکه در نیمسال نخست امسال، 948 هزار و 925 خودرو و وسیله نقلیه به ناوگان خودرویی کشور وارد شده است گفت: با این حساب، تعداد وسایل نقلیه به 28 میلیون و 935 هزار و 177 وسیله نقلیه رسیده که از این تعداد، سهم موتورسیکلت، 10 میلیون و 853 هزار است.

به گفته سخنگوی نیروی انتظامی، تخطی از سرعت مطمئنه با 20 درصد، انحراف به چپ و عدم رعایت حق تقدم با 22 درصد و عدم توجه به جلو با 39 درصد، سه عامل اصلی تصادفات رانندگی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

 

,

منبع:تسنیم

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه