امام جمعه موقت سیریک:

سکوت در برابر ظالم راه نفوذ دشمن را فراهم می کند

سکوت در برابر ظالم راه نفوذ دشمن را فراهم می کند
امام جمعه موقت سیریک گفت:سکوت در برابر ظالم جامعه را در دامن شیطان گرفتار و راه نفوذ شیطان را فراهم می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی ،حجت الاسلام و المسلمین احمد خلیلی امام جمعه موقت شهرستان سیریک اظهار کرد: هر کسی که می خواهند در جامعه اسلامی پیرو شهداء و آرمان های آنها باشد باید تبعیت از ولی فقیه و حفظ ایمان  را در سرلوحه زندگی خود داشته باشد برای اینکه شهداء برای حفظ دین جنگیدن و ما وظیفه داریم  دین را حفظ و سکوت را در برابر دشمن که راه نفوذ شیطان است اختیار نکنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,

وی افزود:  خداوند در قرآن سه نوع سانسور دارد گفتاری ، شنیداری و فکری که یکی از ویژه گی های مومن  پرهیز از حرف های بیهوده و غیبت پشت سر انسان و مون دیگر است که خداوند هر نوع گناه را می بخشد جزء حق الناس است .

,

امام جمعه موقت شهرستان سیریک بیان کرد:  شهداء تنها کسانی هستند که همه گناهان آنها با ریختن اولین قطره خون آنها در نزد خداوند متعال بخشیده می شوند و سرشان در دامن حورالعین قرار می گیرند و این همه پاداش خداوند به انسان های مومن و متدین و کسانی است که در راه او کشته و شهید می شوند است.

,

 خلیلی عنوان کرد: شهدای ما برای دین جنگیدن و ما وظیفه داریم دین را حفظ کنیم و سکوت در برابر ظالم ما را در دامن شیطان اسیر و گرفتار و از ارزش ها و آرمان ها دور می کند.

,

امام جمعه موقت شهرستان سیریک اضافه کرد: امریکا یک شیطان واقعی در دنیاست  او یک گاو وحشی نیست بلکه او یک سگ است که در اسلام از سگ هیچ استفاده ای نمی شود و او نجس و پلید است و حتی نزدیک شدن به این نجاست انسان را آلوده می سازد.

,

این مسئول خاطرنشان کرد: امریکا در هیج جا به ویژه برای اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی قول ، منطق و حرف حسابی ندارد و باید با آن به شدت مقابله کرد.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه