آیت الله اراکی:
علامه عسگری از پدید آوردندگان اندیشه نو در علم کلام بود
نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان گفت: علامه عسگری از جمله پدید آوردندگان اندیشه نو در عرصه علم کلام و مولفین بزرگ است که باید شخصیت و خدمات ارزشمندش به جامعه اسلامی شناسانده و در مراکز تعلیم علوم دینی و حوزه های علمیه بررسی و تفسیر شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، آیت الله محسن اراکی نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان در آیین گرامیداشت خدمات علامه سید مرتضی عسگری در ساوه گفت: علامه عسگری از جمله پدید آوردندگان اندیشه نو در عرصه علم کلام و مولفین بزرگ است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،,,
وی شامگاه سه شنبه در مسجد انقلاب ساوه افزود: شخصیت و خدمات ارزشمند علامه عسگری به اسلام باید به جامعه اسلامی شناسانده شود و آثار ارزشمندش در مراکز تعلیم علوم دینی و حوزه های علمیه بررسی و تفسیر شود.
,,
عضو مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان کرد: آثار علامه از بینظیرترین آثار و تالیفات در طول تاریخ تشیع است و بنیادی بودن نوع تالیف و نوع دفاع از مکتب اهل بیت(ع) از ویژگی های آثارش بود و گام بزرگی در علم حدیث برداشتند.
,,
وی افزود: وی یکی از شاخص ترین مقتل نویسان برجسته است که در خصوص فرهنگ عاشورا و واقعه کربلا اثر ارزشمندی بر جا گذاشته است.
,
,
, , علامه عسگری در معرفی اسلام ناب از مجاهدان بود
,حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی امام جمعه ساوه نیزگفت: مجاهدان راستین فی سبیل الله، پاسدار مکتب امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) هستند و علامه فقید آیت الله عسگری نه تنها از مفاخر شیعه بود بلکه در معرفی و باز نشر اسلام ناب محمدی یکی از مجاهدان بود.
,,
وی با اشاره به افتخار ساوجی ها بخاطر وجود این علامه ادامه داد: خدمات علامه عسگری باید برای نسل حاضر و همه ارادتمندان به ساحت مقدس اسلام معرفی شود و با درک عمیق از آثار ارزشمند این عالم وارسته باید در مسیر اسلام راستین حرکت کرد.
,,
حسینی برگزاری کنگره بزرگ شناخت آثار و خدمات علامه عسگری را از راه های شناخت بیشتر این علامه شیعه عنوان کرد.
,,
وی شرح داد: برگزاری این کنگره می تواند زوایای مختلف سجایای اخلاقی، معرفتی و علمی این عالم وارسته را با توجه به آثارش بیشتر آشکار کند.
,,
این مراسم با حضور عضو مجلس خبرگان رهبری، امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان و ارادتمندان به مکتب اهل بیت (ع) در مسجد انقلاب شهرستان ساوه برگزار شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه