حجت‌الاسلام توحیدی:

هشت سال دفاع مقدس تاریخ فراموش نشدنی ایران اسلامی است

هشت سال دفاع مقدس تاریخ فراموش نشدنی ایران اسلامی است
هشت سال دفاع مقدس تاریخ قطور و فراموش نشدنی ایران اسلامی است و فداکاری فرزندان میهن در دفاع از انقلاب هرگز از خاطره‌ها محو نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیفار، حجت الاسلام و المسلمین توحیدی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه گرمی در دیدار از خانواده شهداء و جانبازان هشت سال دفاع مقدس آنها را تاریخ قطور و فراموش نشدنی ایران اسلامی اعلام کرد و گفت: فداکاری فرزندان میهن در دفاع از انقلاب هرگز از خاطره‌ها محو نمی‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار، ,

وی جانبازان را تداعی‌گر خاطرات شیرین هشت سال دفاع مقدس دانست و یادآور شد: این سرافرازان هشت سال دلاورانه و با دست خالی در جبهه‌های حق علیه باطل جنگیده و از آرمان‌های مقدس انقلاب پاسداری کردند.

,

وی خدمت به خانواده شهدا و جانبازان را افتخاری ارزنده برای نظام جمهوری اسلامی برشمرد و اظهار کرد: این مسئولیت خطیر بر دوش همه کارگزاران نظام قرار گرفته و لازم است از هیچ اقدامی در این راستا کوتاهی نشود.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه