مدیر منطقه ای بورس سیستان و بلوچستان:

بیش از ۹ میلون سهم در تالار بورس سیستان و بلوچستان معامله شد

بیش از ۹ میلون سهم در تالار بورس سیستان و بلوچستان معامله شد
مدیر منطقه ای بورس سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در طی هفته ی گذشته تعداد ۹ میلیون و ۸۶۸ هزار و ۹۱۳ سهم و حق تقدم در تالار بورس سیستان و بلوچستان دادوستد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سوگل هیراد در گفتگو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: در طی هفته ی گذشته تعداد ۹ میلیون و ۸۶۸ هزار و ۹۱۳ سهم و حق تقدم در تالار بورس سیستان و بلوچستان به ارزش بیش از۲۰میلیارد ریال معامله شده است.

وی افزود: این تعداد سهام از میان ۸۳شرکت معامله شد که ۵۰درصد ارزش معاملات را خرید و ۵۰درصد آن را فروش سهام شامل شده است.

هیراد تعداد کدهای معاملاتی جدید را ۴۲ عدد عنوان کرد و ادامه داد: بیشترین ارزش معاملات مربوط به شهرسازی و خانه سازی باغ میشه به ارزش بیش از سه میلیارد ریال بوده است.

وی در پایان تصریح کرد: شهرسازی و خانه سازی باغمیشه، سایپا، تراکتور سازی ایران و شیر پاستوریزه پگاه خراسان چهار شرکت برتر این هفته از لحاظ داد و ستد به شمار می روند.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه