امام جمعه بروجرد:

استکبار ستیزی بالاترین معروف عاشورا است

استکبار ستیزی بالاترین معروف عاشورا است
امام جمعه بروجرد گفت: استکبار ستیزی بالاترین معروف عاشورا است و باید ایستادگی را از امام حسین(ع) یاد بگیریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد حجت الاسلام "حسن ترابی" امام جمعه بروجرد در خطبه های این هفته نماز جمعه بروجرد گفت: استکبار ستیزی بالاترین معروف عاشورا و گُم شده جامعه امروز است و امروز در جوامع  مسئله استکبار حرف اول را در مفاسد جهانی و نابسامانی های اجتماعی می زند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد,  بازتاب بروجرد, حجت الاسلام "حسن ترابی" امام جمعه بروجرد در خطبه های این هفته نماز جمعه بروجرد گفت: استکبار ستیزی بالاترین معروف عاشورا و گُم شده جامعه امروز است و امروز در جوامع  مسئله استکبار حرف اول را در مفاسد جهانی و نابسامانی های اجتماعی می زند.,


وی اضافه کرد: هدف امام حسین(ع) برای برداشتن موانع تحقق اسلام ناب چیزی جز ظلم ستیزی نبود و باید در این راستا از امام حسین(ع) الگو بگیریم و در برابر دشمنان بایستیم.

,
,


به گفته وی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام(ره) با الگو گرفتن از این بخش عاشورا بنا نهاده شد و همچنان حرکت در این مسیر ادامه دارد.

,
,


امام جمعه بروجرد اظهار داشت: امام حسین(ع) جنایات استکبار را با سخنان خود افشا کرد و در این راستا در برابر دشمن ایستاد.

,
,


وی در بخش دیگری از سخنان خود به هفته نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: امنیت یکی از ضروریات جامعه است و اساس همه موفقیت ها و پیشرفتها امنیت است.

,
,


به گفته وی وقتی امنیت در جامعه ای وجود داشته باشد زمینه تحول و پیشرفت هم فراهم می شود.

,
,


حجت الاسلام ترابی اضافه کرد: برقراری امنیت در جامعه از مهمترین وظایف نیروی انتظامی است که امنیت در کشور نشان می دهد که پرسنل نیروی انتظامی همیشه در حال تلاش و کوشش هستند.

,
,


 خطیب جمعه بروجرد با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم گفت: از چند روز دیگر ماه محرم آغاز می شود و از هم اکنون پرچم های عزاداری در همه جا برافراشته شده و حال و هوایی عاشورایی همه جا را فرا می گیرد.

,
,


وی بیان کرد:ایام محرم فرصت مناسبی برای تبیین فلسفه قیام عاشوراست و سخنرانان، مداحان، سرپرستان هیات های مذهبی می توانند از این فرصت به خوبی استفاده کنند.

,
,


به گفته وی در ایام محرم و مراسم عزاداری حضور مردم نشان از ارادت و عشق به ائمه اطهار(ع) و امام حسین(ع)را نشان می دهد که در این میان جوانان و نوجوانان خالصانه و مخلصانه حضور می یابند و بهترین فرصت است تا جوانان با ارزشهای اسلامی و معرفت دینی بیشتر آشنا شوند.

,
,


خطیب جمعه بروجرد در بخش دیگری از سخنان خود به سخنان رهبری اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در جلسه ای خطاب به رئیس جمهور سابق کشور فرمودند که به لحاظ مصلحت بهتر است که در انتخابات آینده شرکت نکنند که بعد از ان جلسه صحبت ها و اختلاف نظرهایی ایجاد شد که سرانجام رهبری در ابتدای درس خارج از فقه چند روز پیش فرمودند ما گفتیم با توجه به مصلحت بهتر است که این فرد در انتخابات شرکت نکند و نباید این مسئله زمینه اختلاف شود.

,
,


به گفته وی رهبری فرمودند که دشمن منتظر اختلاف بین نیروهاست تا ضربه خود را به نظام و انقلاب وارد کند و نباید با این اختلاف ها زمینه سواستفاده دشمن را فراهم کرد.

,
,


امام جمعه بروجرد اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب آگاهانه تصمیم گیری می کنند.
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه