امام جمعه اندیمشک:
محافل امام حسین (ع) را کیفیت ببخشیم / پرز باید اعدام می شد
امام جمعه اندیمشک در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم گفت: باید محافل عزای امام حسین (ع) را کیفیت ببخشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اندیمشک جوان : امام جمعه اندیمشک در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم گفت: باید محافل عزای امام حسین (ع) را کیفیت ببخشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اندیمشک جوان,حجت الاسلام نعمت الله خدامی افزود: عزاداری برای امام حسین (ع) فقط سینه زنی و گریه نیست، بلکه سخنرانی، روضه و تلاوت قرآن از جمله برنامه هایی است که می تواند به عزاداری کیفیت ببخشد.
,وی در ادامه با اشاره به لزوم ریختن اشک برای امام حسن (ع) گفت: گریه برحسین (ع) لوازمی دارد از جمله، شناخت و معرفت نسبت به امامت و مظلومان که اکنون روا می شود، آمادگی برای نصرت امام حسین (ع) و امام عصر (عج) چرا که این گریه ها برای تنهایی آنهاست.
,حجت الاسلام نعمت اللله خدامی در ادامه با اشاره به حلول ماه محرم این ماه را به همه بخصوص شیعیان تسلیت و گفت: باید آمادگی های لازم برای احیای عظیم ابا عبدالله الحسین (ع) داشته باشیم.
,وی در ادامه به اشاره به اینکه شیمون پرز به درک واصل شده گفت: در روز های گذشته خبر خوش به مردن شیمون پرز منشر شد که از آن می توان بعنوان هدیه ای برای شبکه مقاومت یاد کرد.
,امام جمعه اندیمشک افزود: این ظالم دستش به خون بسیاری از مردم آلوده بود و جنایات بسیاری مرتکب شده بود، اینکه در میان جمعی از پزشکان به هلاکت رسید شایسته نبود بلکه باید اعدام می شد.
,]
ارسال دیدگاه