امام جمعه جویبار:

نیروی انتظامی با متخلفان قاطعانه برخورد کند

نیروی انتظامی با متخلفان قاطعانه برخورد کند
امام جمعه جویبار گفت: پلیس باید با متخلفان جدی و قاطعانه برخورد کند تا از بروز جرائم دیگر پیشگیری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام محمدتقی نادعلی‌زاده در خطبه‌های نماز جمعه این هفته جویبار اظهار کرد: تنها راه برون‌رفت از مشکلات کشور توجه به رهنمون‌های حکیمانه مقام معظم رهبری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی ضمن گرامی داشت فرارسیدن هفته ناجا، افزود: جمهوری اسلامی ایران با رهنمون‌ها و منویات رهبری و تلاش و ایثار سربازان گمنام امام زمان(عج) در امنیت و آرامش قرار دارد.

امام‌جمعه جویبار با بیان اینکه نیروی انتظامی باید با متخلفان قاطعانه برخورد کند، تصریح کرد: پلیس باید با متخلفان جدی و قاطعانه برخورد کند تا از بروز جرائم دیگر پیشگیری شود.

نادعلی‌زاده به فرارسیدن ماه محرم اشاره و عنوان کرد: شهر جویبار باید آماده عزاداری اباعبدالله الحسین شود و مردم ارادت قلبی خود را به این امام نشان دهند.

وی در پایان اهدای جایزه صلح نوبل به اوباما را یک طنز سیاسی دانست و بیان کرد: کسی که از کوچک‌ترین فرصت برای وحشی‌گری و کشتار مردم بی‌گناه دریغ نمی‌کند و منشأ بسیاری از فتنه‌های منطقه‌ای است جایزه صلح نوبل را می‌برد، که بیشتر به یک طنز سیاسی شباهت دارد.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه