امام جمعه معمولان:

معمولان آماده برگزاری مراسمات عزاداری حسینی است

معمولان آماده برگزاری مراسمات عزاداری حسینی است
امام جمعه معمولان گفت: با توجه به فرارسیدن فصول سرما وآغاز بارندگی ،مردم نسبت به عدم باسازی این دیواره ساحلی گلایه دارند و از مسئولین به خصوص استاندار لرستان انتظار پیگیری این موضوع را دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  بیان روز،حجت الاسلام احمد حکیمی گیلانی امام جمعه معمولان در جلسه شورای اداری این بخش با انتقاد از عملکرد مدیران در باسازی دیواره ساحلی معمولان اظهار داشت:در زمستان گذشته بر اثر سیلاب قسمت هایی از دیواره ساحلی تخریب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بیان روز،,  بیان روز،, بیان روز, بیان روز, حجت الاسلام احمد حکیمی گیلانی امام جمعه معمولان در جلسه شورای اداری این بخش با انتقاد از عملکرد مدیران در باسازی دیواره ساحلی معمولان اظهار داشت:در زمستان گذشته بر اثر سیلاب قسمت هایی از دیواره ساحلی تخریب شد.,

وی گفت:با توجه به فرارسیدن فصول سرما وآغاز بارندگی ،مردم نسبت به عدم باسازی این دیواره ساحلی گلایه دارند و از مسئولین به خصوص استاندار لرستان انتظار پیگیری  این موضوع را دارند.

,

حکیمی با اشاره به فرا رسیدن ایام عزاداری محرم حسینی اظهار داشت: در عزاداری باید مساجد و امامزاده ها محور و هدف باشند.

,

وی با بیان اینکه مراسمات حسینی را باید به سمت مساجد کشاند بیان کرد:عزاداری باید همراه با معرفت وبصیرت افزایی باشد که در مساجد وبا حضور روحانیون این امر که در طول سال انجام می شود ،محقق خواهد شد.

,

امام جمعه معمولان  با اشاره به مردمی بودن مراسمات عزاداری محرم در معمولان ادامه داد: مردم این شهربه صورت خودجوش و بدون اینکه انتظاری داشته باشند نذری می دهند و مراسمات عزاداری را برگزار می کنند.

,

وی تصریح کرد: مسئولین انتظار می رود نسبت به سیاه پوش کردن ادارات خود در این ایام و ایجاد نظم در سطح شهر اقدامات لازم را انجام دهند.

,

وی افزود:شهرداری نسبت به نظافت، سیاه پوش کردن نقاط مختلف شهر،چراغانی کردن مسیر تردد هیئات عزاداری و روشن کردن خیمه ها اقدامات لازم را انجام دهند.

,

حجت الاسلام حکیمی با اشاره به اینکه امروزه امام حسین (ع) به عنوان یک الگوی خوب می تواند مورد الگو گیری در زندگی قرار گیرد.

,

امام جمعه معمولان عنوان کرد:برای نامگذاری نام فرزندان  و کارهای خود امام حسین«ع» بهترین الگو است.

,

وی با بیان اینکه عملکرد مسئولین باید طوری باشد که به نیکی از این مسئولین یاد کنند اضافه کرد:مسئولین باید از حادثه کربلا درس خدمت رسانی صادقانه به مردم را با نیت الهی فرا گیرند.

,

امام جمعه معمولان خاطر نشان کرد:مدیرانی که عملکرد کاری آنها شبیه عملکرد امام حسین(ع) برای همیشه نام آنها جاوید خواهد ماند.

,

وی یادآورشد:مدیران طول این ایام سربرگ مکاتبات به فرمایشاتی از امام حسین (ع) و در خصوص اهمیت محرم،عاشورا وتاسوعا مزین کرده  و به نذوراتی که بین مردم توزیع می شود نظارت کافی صورت گیرد.

,

حکیمی در خصوص آغاز سرشماری نفوس ومسکن گفت:بر اساس این سرشماری ونتایج حاصل از آن برای کشور تصمیم گیری می شود که نیاز مردم به دو صورت اینترنتی وحضور ثبت نام کنند.

,

انتهای پیام/ 

,  ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه