کارشناس مسائل سیاسی:
امضای قرار دادهای نفتی جدید خیانت بزرگ به کشور است
کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه گفت: کسانی که امروز برای امضا این قرار دادها و دادن نفت کشور به بیگانگان سینه چاک کرده اند همان هایی هستند که قرار داد کرسنت را به امضا رسانده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از داهی، امین جباری استاد دانشگاه های استان سمنان و کارشناس مسائل سیاسی در خصوص ننگین بودن قرار دادهای نفتی گفت: متاسفانه در صورت برطرف نشدن برخی از ایرادات در قرار داهای نفتی خسارتی جبران ناپذیر به کشور و مردم خواهیم زد که این قرار داد به قدری دارای مشکل می باشد که مقام معظم رهبری نیز در این موضوع به دلیل اهمیت و حفظ منافع ملی در کشور ورود پیدا کرده اند و چندین اشکال اساسی را در این قرار دادهای نفتی مطرح کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داهی,این استاد دانشگاه همچنین مطرح کرد: واقعا جای تاسف دارد که در دولت تدبیر و امید نسبت به دغدغه های رهبری پاسخی مثبت داده نمی شود و در برجام که رهبری برای اجرای آن شروطی را مطرح کردند ولی متاسفانه آن شروط اجرایی نشد و کشور را وارد بن بست کردند و برجام برای کشور هیچ بار مثبت نداشت و این هم از قرار دادهای نفتی که رهبری چندین مورد را ابلاغ نموده اند و اینها تنها در سه الی چهار بند اشکلات را برطرف کرده اند.
,وی ادامه داد: این افراد با این نگاه و این رفتارهای خود، کشور را در اختیار بیگانگان سپره اند، تا زمانی که نگاه ها به سمت خارج از کشور و گوش ها به سمت دشمنان قسم خورده ایران باشد، دولت تدبیر و امید در ادامه راه نیز باید با همه این مشکلات دسته و پنجه نرم کند و برای کشور خسارت به بار آورد.
,این کارشناس مسائل سیاسی همچنین افزود: از ابتدای عمر دولت تدبیر وامید تا به امروز شاهد رفتارهایی هستیم که بسی مایه تاسف است که هر چه به انتهای عمر دولت در چهارسال اول نزدیک می شویم این رفتارها بد و بدتر می شود و این رفتارها منافع ملی کشور را نیز به خطر انداخته است و دولت باید با مردم شفاف باشد ولی متاسفانه در این دولت شاهد موارد محرمانه متعدد بوده ایم که کشور های بیگانه و دشمن ایران در این قضایا محرم بوده اند و ملت غیور و همیشه در صحنه ایران نامحرم قضایای دولتی بوده اند.
,جباری ادامه داد: قرار دادهای جدید نفتی موسوم به ipc و همچنین خود تحریمی های ما موسوم به fatf نمونه هایی از این خیانت ها می باشد.
,وی همچنین عنوان کرد: این نوع قرار دادهای نفتی منافع و استقلال کشور ما را به خطر می اندازد. جالب است با کمی تحقیق بدانید کسانی که امروز برای امضا این قرار دادها و دادن نفت کشور به بیگانگان سینه چاک کرده اند همان هایی هستند که قرار داد کرسنت را به امضا رسانده اند و قرار دادهای نفتی جدید برای کشور ما یک ننگ بزرگ است و این ننگ بزرگ و لکه سیاه بر پیکره دولت تدبیر وامید در تاریخ ثبت خواهد شد.
,انتای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه