امام جمعه هیرمند:
اخلاق اسلامی باید در همه ی نهاد ها فرهنگ سازی شود
حجت الاسلام گزمه گفت: اخلاق اسلامی باید در جامعه فرهنگ سازی شود زیرا که نوع برخورد با مردم به دست خود انسان است و این فرد است که می تواند نوع برخورد را با مردم انتخاب نماید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛ حجت الاسلام ابراهیم گزمه امام جمعه شهرستان هیرمند در دیدار و گفتگو با پرسنل نیروی انتظامی گفت: کار در نیروی انتظامی فی سبیل الله است و یک روحیه بالا و جهادی را می طلبد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند؛,وی افزود: وقتی کار برای خداوند باشد قطعاً برای مردم و انقلاب هم مفید خواد بود و این امر با تفکر جهادی و همچنین پیروی از ولایت میسر خواهد شد.
خطیب جمعه هیرمند بیان داشت: نوع برخورد یکی از مهمترین وظایف هر نهاد است اگر اخلاق همه ی کارکنان اسلامی باشد در نتیجه برخوردی قاطع و مهربانانه را از سوی کارکنان شاهد خواهیم بود.
وی گفت: اخلاق اسلامی باید در جامعه فرهنگ سازی شود زیرا که نوع برخورد با مردم به دست خود انسان است و این فرد است که می تواند نوع برخورد را با مردم انتخاب نماید.
حجت الاسلام گزمه خاطر نشان کرد: از پرسنل نیروی انتظامی نهایت تقدیر و تشکر را دارم زیرا که در راستای امنیت و پاسداری از مرزهای کشور زحمات زیادی را می کشند.
انتهای پیام/
وی افزود: وقتی کار برای خداوند باشد قطعاً برای مردم و انقلاب هم مفید خواد بود و این امر با تفکر جهادی و همچنین پیروی از ولایت میسر خواهد شد.
,خطیب جمعه هیرمند بیان داشت: نوع برخورد یکی از مهمترین وظایف هر نهاد است اگر اخلاق همه ی کارکنان اسلامی باشد در نتیجه برخوردی قاطع و مهربانانه را از سوی کارکنان شاهد خواهیم بود.
,وی گفت: اخلاق اسلامی باید در جامعه فرهنگ سازی شود زیرا که نوع برخورد با مردم به دست خود انسان است و این فرد است که می تواند نوع برخورد را با مردم انتخاب نماید.
,حجت الاسلام گزمه خاطر نشان کرد: از پرسنل نیروی انتظامی نهایت تقدیر و تشکر را دارم زیرا که در راستای امنیت و پاسداری از مرزهای کشور زحمات زیادی را می کشند.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه