در هفته ناجا در گنبدکاووس افتتاح شد؛

دکل 60 متری خودایستا ارتباطی شرق گلستان

دکل 60 متری خودایستا ارتباطی شرق گلستان
دکل 60 متری خود ایستا جهت رفع اشکالات بی سیمی شرق گلستان در گنبدکاووس با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون ریال افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، فرمانده نیروی انتظامی گنبدکاووس با عنوان این مطلب، از انجام اقدامات اجرایی در احداث این دکل توسط نیروها و کارشناسان انتظامی خبر داد و گفت: با تدابیری که در خصوص نصب و راه اندازی این دکل اندیشیده شد، 300 میلیون ریال در زمینه احداث این دکل صرفه جویی انجام گرفت  که هزینه تمام شده این دکل 900 میلیون ریال می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,

watermarked IMG 9388

, watermarked IMG 9388,

سرهنگ محمد علی عسگری با اشاره به اینکه این دکل خود ایستا است، افزود: این دکل اشکالات ارتباطی در شرق استان را در بحث بی سیمی برطرف می سازد.

,

گفتنی است این دکل در راستای تقویت خطوط ارتباط بی سیمی و اتوماسیون اداری ویژه واحدهای انتظامی مستقر در شرق استان گلستان در محل ستاد فرماندهی انتظامی گنبدکاووس راه اندازی شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه