حضور به موقع اورژانس 115فراشبند بیماری را از مرگ حتمی نجات داد
بیماری که دچار ایست قلبی تنفسی شده بود، با حضور به موقع تیم اورژانس 115 فراشبند از مرگ حتمی نجات یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نخل بیدار، مسئول مرکز مدیریت و فوریت های پزشکی شهرستان فراشبند با اعلام این خبر گفت: طی تماس تلفنی از طرف همراهان بیمار مبنی بر ایست قلبی تنفسی بیمارخانم 57 ساله ای با مرکز اورژانس فراشبند، بلافاصله تیم اورژانس 115 به محل مورد نظر اعزام و با اقدام سی پی آر به موقع ،این بیمار حیاتی دوباره یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نخل بیدار,"احمدرضا میرزائیان" افزود: عملیات احیا بر روی بیمار در حالی شروع شد که بیمار از نظر سطح هوشیاری در پایینترین وضع ممکن بود و علائم حیاتی او نیز در وضعیت نامطلوبی قرار داشت.
,,
, ,
او ادامه داد: این بیمار پس از هوشیاری کامل، جهت اقدامات درمانی بعدی، به بیمارستان امام هادی (ع) فراشبند منتقل شد و پس از ویزیت توسط پزشک و بهبودی کامل، از بیمارستان مرخص شد و به آغوش گرم خانواده خود بازگشت.
,"میرزائیان" در پایان از "حسین شنبدی" و "پژمان امیرپور" تکنسین های فوریت های پزشکی شیفت، تشکر و قدردانی کرد و گفت: پرسنل خدوم اورژانس 115 فراشبند به صورت شبانه روزی آماده ارایه خدمات به شهروندان در کمترین زمان ممکن می باشند.
,,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه