مراسم صبحگاه مشترک نیروی انتظامی
بمناسبت هفته نیروی انتظامی مراسم صبحگاه مشترک با حضور نیروهای انتظامی، پرسنل سپاه، ائمه جمعه شهرستان و بخش مزایجان، فرماندار و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان بوانات در میدان صبحگاه نمیروی انتظامی بوانات برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از حرف رسا، بمناسبت هفته نیروی انتظامی مراسم صبحگاه مشترک با حضور نیروهای انتظامی، پرسنل سپاه، ائمه جمعه شهرستان و بخش مزایجان، فرماندار و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان بوانات در میدان صبحگاه نمیروی انتظامی بوانات برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حرف رسا,سرهنگ مسعودی فرماندهی انتظامی شهرستان بوانات در این مراسم ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی این نیرو را یار و دوست مردم برشمرد و اظهار داشت: طی شش ماهه گذشته بالغ بر 400 کیلوگرم انواع مواد مخدر توسط مامورین مبارزه با مواد مخدر که بیشتر ترانزیت از این شهرستان به استانهای دیگر بود ثبت و ضبط شد و در همین راستا طی همین مدت 115 نفر از سوداگران مرگ و فروشندگان جزء را دستگیر و به مقامات قضایی تحویل شده اند.
,

, مسعودی افزود: شهرستان بوانات یکی از امن ترین شهرستانهای استان فارس می باشد که این مرهون تلاشهای مامورین انتظامی و همکاری بسیار خوب و همراهی مردم خوب و شریف شهرستان بوانات است که من از همین جا از همکاری خوب مردم کمال تشکر را دارم.
,فرماندهی انتظامی شهرستان بوانات همچنین به کاهش جرایم طی مدت شش ماهه نخست سال در براب رمدت مشابه سال قبل اشاره کرد و گفت: توانستیم با تغییر تاکتیک و تغییر گشت زنی ها طی این مدت به نتایج خوبی برسیم که در نهایت کاهش جرایم و خصوصا جرایم دزدی را در پی داشت.
,پیش از این مسئولین از نیروهای حاضر در میدان سان دیدند و مراسم پرچم نیز برگزار شد.
,

,

,

, ,
,

]
ارسال دیدگاه