با آغاز ماه محرم:
شور حسینی در میان جوانان موج می زند
مردم کوهرنگ، در آستانه ماه محرم و فرا رسیدن ایام عزاداری سالار شهیدان، عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) با تهیه پرچم و کتیبه هیات های عزاداری خود را برای برگزاری آئین های مذهبی این ماه آماده می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر، در جامعهای که شور حسینی در میان جوانان موج میزند نباید از شعور و معارف آن حضرت غفلت ورزید و باید گام به گام آنها را پیش برد تا به جامعه طراز و مدنظر آن امام همام دست یافت.
هرکس در هرجایی که باشد باید از تمام امکاناتی که در اختیار دارد برای جلوه دادن روز عظیم عاشورا استفاده کند و در این راه از هیچ چیزی کوتاهی و غفلت نکند.
مردم کوهرنگ، در آستانه ماه محرم و فرا رسیدن ایام عزاداری سالار شهیدان، عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) با تهیه پرچم و کتیبه هیات های عزاداری خود را برای برگزاری آئین های مذهبی این ماه آماده می کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوهرنگ در گفتگو با خبرنگار کوهرنگ خبر گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه محرم مساجد، حسینیه ها، بلوارها و خیابان های اصلی شهرستان کوهرنگ سیاه پوش شده و برنامه ریزی های لازم جهت اجرای هرچه بهتر مراسم ماه محرم بویژه تاسوعا و عاشورای حسینی انجام گرفته است.
نصیری برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی ویژه فرزندان شیر خوار توسط هیئات مذهبی، برگزاری مراسم تعزیه خوانی و سینه زنی و سخنرانی و مرثیه سرایی را از شب اول محرم تا شب دهم محرم در مصلی شهر چلگرد ازجمله برنامه های ویژه این ایام نام برد و افزود: ارتقای معارف دینی، تاکید بر وحدت اسلامی، ترویج سبک زندگی حسینی، بیداری اسلامی و تبیین فلسفه قیام عاشورا از موضوعات مهم و مورد بحث سخنرانان دراین دهه خواهد بود.
وی گفت: عزاداری حسینی برخاسته از فطرت درونی مردم و به صورت خودجوش هرساله با فرارسیدن ماه محرم برگزار می شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه